Her møter Frank sin favorittskuespiller på jobb

Hollywood-innspillingen i Nordland er over, og da skuespillerne skulle via Bodø lufthavn i dag, fikk Frank Robertsen sikret seg et bilde av hovedpersonen selv.

Matt Damon var på Bodø lufthavn i dag

Matt Damon var innom Bodø lufthavn i dag.

Foto: Privat

– Dette er favorittskuespilleren min, så det var stas å få møte han, sier Frank Robertsen til NRK.

Frank Robertsen er økonomisjef ved Avinor, og var tidlig på plass på jobb i dag morges, skriver Bodø Nu. Da Matt Damon plutselig stod foran han, var ikke Robertsen sen med å spørre om å få et bilde med den kinoaktuelle superstjernen.

– Han var veldig hyggelig, og sa at det var helt i orden. Det er nok ikke første gangen han blir spurt om å få bli tatt bilde med, og tok det hele veldig profesjonelt.

Vi utvekslet noen høflighetsfraser, og snakket litt om vær og vind.

Frank Robertsen om møtet med Matt Damon

Har filmet scener i Nordland

Filmcrewet, som teller godt over 100 personer, har de siste dagene befunnet seg på location i Nordland, hvor de har filmet scener til den storslåtte Hollywood-produksjonen «Downsizing».

Mandag og tirsdag filmet de i Trollfjorden, før reisen gikk videre til Hellmofjorden i Tysfjord.

Også skuespillere som Neil Patrick Harris (fra TV-serien How I Met Your Mother), James Bond-skurk Christoph Waltz og Kristen Wiig (kjent fra Bridesmades) er med i filmen.

Filmen er en politisk satire som handler om at dersom mennesket var mindre ville vi hatt et mindre behov for mat, energi og bidratt til lavere forurensning. I filmen reiser de til en øko-landsby i Norge, med det er ikke filmet her til lands.

– Manuset ble skrevet for 10 år siden, og det var hele tiden tiltenkt å bli spilt inn i Norge. Vi kunne ikke finne noe som var like slående vakkert som naturen her, fortalte produsent Mark Johnson like før innspillingen startet mandag denne uken.

Mark Johnson tar bilder av Lofoten
Foto: Markus Thonhaugen / NRK

Premiere i 2017

Frank Robertsen ser fram til å se det ferdige resultatet, som har premiere i 2017. Enn så lenge må han nøye seg med å se Damon i hans seneste Jason Bourne-film.

– Jeg har vært på reise de siste dagene, og har derfor ikke fått anledning til å se den. Men det er klart, at nå må jeg komme meg på kino snarest mulig.