Hopp til innhold

Helgelending ny leder for utviklingsprosjektet på Nesna

Jan-Oddvar Sørnes er engasjert i stillingen som prosjektleder for utviklingsprosjektet på Nesna. Sørnes, som opprinnelig er fra Brønnøysund, er professor ved Handelshøgskolen på Nord universitet. Han starter i stillingen 15. oktober, skriver Nord universitet i en melding.

– Vi er veldig godt fornøyde med å få på plass ny dyktig prosjektleder så raskt, sier rektor Hanne Solheim Hansen. Hun understreker at Sørnes, som leder av en av delprosjektene, har vært engasjert i utviklingsprosjektet helt fra starten av.

– Vi får også veldig god overlapping all den tid Siv Dagny Aasvik skal fortsette i prosjektet fram til desember som en ekstra ressurs når Sørnes overtar i midten av neste måned, sier rektor ved Nord universitet

– Nesna-prosjektet engasjerer meg både som helgelending og som Nord-ansatt. Jeg er glad og stolt over å få ta stafettpinnen videre i prosjektet. Fram til nå har jeg ledet delprosjektet som jobber med markedsføring og kommunikasjon rundt rekruttering av studenter og fagfolk til Nesna, sier Jan-Oddvar Sørnes ifølge pressemeldingen fra universitetet.

Ny prosjektleder for utviklingsprosjektet på Nesna, professor Jan-Oddvar Sørnes.
Foto: Nord universitet