Hamoud vil bort fra Glimt

Mounir Hamoud ønsker ikke å følge Glimt ned i førstedivisjon.

Mounir Hamoud

NYE UTFORDRINGER: Monuir Hamoud sier han trenger miljøskifte og ny inspirasjon som fotballspiller.

Foto: Bodø/Glimt

Men klubben selger ikke Hamoud billig, skriver Avisa Nordland .

- Jeg føler ikke jeg har fått ut potensialet mitt som spiller denne sesongen. Jeg har stagnert litt og trenger et miljøskifte og ny inspirasjon som spiller, sier Hamoud til avisen.

To år igjen

Hamoud ønsker å skifte klubb selv om han to år igjen av kontrakten med Bodø/Glimt.

- Nå er tiden inne for å finne seg noe nytt, sier han.

Hamoud vet at han fortsatt har to år igjen av kontrakten med Bodø-klubben, men velger likevel å signalisere at han vil bort.

For å få oppfylt ønsket om å forlate Bodø og Glimt, er han avhengig av at andre klubber kommer på banen og viser interesse.

- Jeg er klar over at eventuelle nye klubber må betale for å løse meg ut fra kontrakten, medgir 24-åringen overfor avisen.

Ikke på billigsalg

Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen bekrefter at høyrebacken ikke kommer til å bli solgt billig.

- Han var i landslagstroppen så sent som i februar. Tromsø ville ha 12 millioner kroner for Tore Reginiussen. Da vet klubbene hvor landet ligger, sier Ingebrigtsen til Avisa Nordland.

Spilleragent Kjetil Osvold jobber nå med å lete etter potensielle klubber for oslogutten.

I forrige uke omtalte rådgiver Tore Rismo nettopp Hamoud som ett av Glimts heteste salgsobjekt.

Bra i Bodø

Dersom den tidligere Lyn-spilleren får det som han vil, spilte Mounir Hamoud sin siste kamp for de helgule mot Odd Grenland søndag. En kamp hvor han selv spilte hovedrollen ved begge scoringene.

- Jeg har hatt det veldig fint i både Bodø og Glimt. Jeg har gått en bra skole fotballmessig i Glimt. Jeg har fått spille både høyrekant og høyreback. Dette er uten tvil en god klubb å komme til for unge spillere med ambisjoner. Nå føler jeg likevel tiden er moden for å finne meg nye utfordringer. Jeg trenger det for å utvikle meg videre som spiller, sier Hamoud.

Mounir Hamoud har spilt 51 kamper og scoret åtte mål for Glimt i 1. divisjon. Han har spilt 54 eliteseriekamper og scoret tre mål for de helgule på øverste nivå i Norge.