Hopp til innhold

Halvdan Sivertsen inntar Keiservarden

De folkekjære visesangeren Halvdan Sivertsen skal spille på Keiservarden under årets Nordland musikkfestuke.

Halvdan Sivertsen på Keiservarden

GLEDER SEG: Selv om sola skinte var det litt hustrig på byfjellet Keiservarden i Bodø i dag. Søndag 2. august skal Halvdan Sivertsen opptre på Bodøs trone, den majestetiske Keiservarden.

Foto: Martin Losvik

Med utsikt til Bodø og Lofotveggen i ryggen skal Halvdan Sivertsen spiller årets utendørskonsert på Keiservarden under Nordland Musikkfestuke søndag 2. august.

Til Keiservarden har Halvdan med seg sitt faste band med Rune Mathisen, Trond-Viggo Solås, Håvar Bendiksen og Tore Johansen.

– Halvdan Sivertsen er en musiker jeg setter veldig høy. Han skriver fantastiske låter og har en utrolig formidlingsevne. Da jeg startet i Musikkfestuka ble jeg overrasket over at han ikke hadde spilt på Keiservarden og det var derfor et sterkt ønske fra meg å få det til. Dette er rett og slett den beste arenaen vi kan tilby han og jeg er sikker på at det kommer til å bli en stor opplevelse å få høre Halvdan live på Keiservarden, sier direktør i Musikkfestuka André Wallann Larsen i en pressemelding.

(artikkelen fortsetter under)

Halvdan Sivertsen på Keiservarden
Foto: Martin Losvik

– Halvdan synger om politikk og kjærlighet, om den storslåtte naturen og de dagligdagse ting, med en unik blanding av seriøsitet og humor. Gjennom år har han fortsatt å utvikle seg, fortsatt å fortelle og fortsatt med å be oss om å ta vare på hverandre og på jorda vår. Å høre på ham har vel dessverre kanskje aldri vært viktigere enn i dag, legger Walann Larsen til.

Fra før er det kjent at Trondheim Symfoniorkester åpner Musikkfestuka 2015 med Mahlers 5. symfoni.

Saken oppdateres.

Mari Boine på Keiservarden

Det er slike bilder vi har blitt vant til å se fra Musikkfestuka. Her fra Mari Boines konsert i 2014.

Foto: Henrik Dvergsdal