NRK Meny
Normal

Tre mål av Thiago Martins

Bodø/Glimt bestod seriepremieren med glans, da laget vant fullt fortjent over Lyn i kveld.

Første omgang var kanskje ikke den beste spillemessig av Bodø/Glimt som slapp Lyn inn i kampen igjen etter at de ledet 1-0. Det stod 1-1 til pause.

Trener Kåre Ingebrigtsen må nok ha gitt spillerne noen saftig trønder-gloser inne i garderoben. For det var et heltent Bodø/Glimt lag som entret kunstgresset på Aspmyra stadion til andre omgang. Hjemmelaget kjørte over gjestene fra Oslo i stor stil, og laget tre mål i andre omgang.

– Det vi gjør i andre omgang er veldig bra. Da har vi tempo på ballen og vinner de fleste duellene. Når vi spiller slik er vi gode, sier Kåre Ingebrigtsen.

Offensiv fotball

Det er lenge siden publikum på Aspmyra har sett så rask og fin fotball fra Bodø/Glimt, der kantene var sterkt innvolvert i det offensive spillet.

– Det er godt å ha den første seriekampen unnagjort, nå fikk vi en god start og håper å fortsette å vinne kamper, sier Bodø/Glimts kaptein Johan Lædre Bjørdal.

Tre mål av Thiago

Kampens store helt ble selvfølgelig Thiago Martins som laget tre av de fire målene. Etter kampen var spissen fornøyd med målfesten.

– Etter en lang og kald vinter var det fantastisk godt både for laget og meg selv å få denne fine seriestarten, sa kampens store spiller Thiago Martins.

Bodø/Glimt, trener Kåre Ingebrigtsen

Kåre Ingebrigtsen tror på opprykk.

Foto: Ola Helness / NRK

Tror på opprykk

Trener Kåre Ingebrigtsen er sterk i troen på at det skal bli en god sesong.

– Vi har gjennomført gode treninger foran seriestarten. Vi har laget masse mål på trening at det kommer vi til å ta ut i kampene, sier Kåre Ingebrigtsen.

Bodø/glimt mot lyn2

Harde tak mot Lyn.

Foto: Sigurd Steinum / NRK