NRK Meny
Normal

– Dette hadde ikke holdt mot et bedre lag

Bodø/Glimt slo enkelt Nybergsund-Trysil på Aspmyra, men det skyldes først og fremst dårlig motstand. – Hvis vi hadde møtt et bedre lag hadde ikke dette holdt, sier tomålscorer Jim Johansen.

Kampfakta: Bodø/Glimt - Nybergsund-Trysil 3-0

Bodø/Glimt har sørget for at Aspmyra har blitt en festning denne sesongen. For fjerde hjemmekamp på rad vant gultrøyene da Nybergsund ble slått 3-0.

Jim Johansen før straffen - Bodø/Glimt - HamKam

Jim Johansen scoret to mål, men er ikke fornøyd med lagets innsats.

Foto: Sigurd Steinum / NRK

Den overbevisende seieren til tross, så var det likevel Glimts dårligste hjemmekamp på en stund.

– Vi gjør en bra førsteomgang, men jeg synes vi er veldig svake i andreomgangen, og det ødelegger helhetsinntrykket. Vi må opp flere hakk, for hvis vi møter bedre lag vil ikke det vi gjør i andreomgangen holde, sier tomålscorer Jim Johansen.

Glimt-trener Cato Hansen kunne ikke vært mer enig.

– Jeg er veldig godt fornøyd med at vi vinner. Vi spiller en OK førsteomgang, mens andreomgangen blir et antiklimaks. Vi slurver veldig, men det driter jeg i. Vi vinner fullt fortjent og dette var en bra start på høstsesongen, sier Glimt-trener Cato Hansen.

Se høydepunktene fra kampen her:

Video 9043dd3f-ad63-43b4-8584-e344bfdc1275.JPG

Høydepunkter: Bodø/Glimt - Nybergsund 17.07.11

Avgjorde før pause

De to har helt rett. Alt som skjedde på Aspmyra, skjedde før pause.

Etter 20 minutter headet Per Verner Rønning i stolpen. Det var et tegn på hva som skulle komme. Sju minutter senere vant midtstopperen nok en duell etter corner, og denne gangen gikk ballen i mål. 1-0 til Glimt.

Ti minutter senere fikk Glimt straffe og den satt Jim Johansen kontant i mål. Ett minutt før pause scoret Johansen sitt andre mål og kampen var avgjort.

Fem poeng bak opprykk

Uansett om Glimt imponerte eller ikke tok de inn på teten. Nå er gultrøyene nummer seks på tabellen med 22 poeng. Det er ikke mer enn fem poeng opp til Hødd på 2. plass.

Cato Hansen skal trene Bodø/Glimt framover

Cato Hansen var fornøyd med tre nye poeng.

Foto: Einar Breivik / NRK

Cato Hansen er opptatt av at Glimt ikke skal se for mye på tabellen.

– Det er viktig for oss å vinne fotballkamper. Klarer vi å gjøre det, henger vi med og da det er bare opp til oss selv. Men hva de andre lagene gjør kan ikke vi gjøre noe med, sier han.

Men Jim Johansen vet veldig godt hvordan tabellen ser ut.

– Det er så jevnt at med en gang vi tar tre poeng er nesten oppe i toppen. Det gjelder bare å plukke jevnt med poeng, så får vi se hvordan vi ligger ann mot slutten av sesongen, sier han.

Bli oppdatert: Resultater/tabell - 1. divisjon

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
I tredje episode av Stortvildet må Erna Solberg tegne Jonas Gahr Støre. KrF må debattere som SV og motsatt. Hvem vinner debatten?
 Er Jonas Gahr Støre (Ap) god på seksualundervising? Se episode 2 av Stortvildet.