Glimt topper tabellen

Bodø/Glimt fikk en flying start og leder eliteserien etter første serieomgang. Banket Hamkam 2-0.

Bodø/Glimt

Bodø/Glimt fikk en drømmeåpning på sesongen, og tok en fortjent seier med 2-0 over Ham Kam på Aspmyra.

Ettersom ingen av de andre lagene maktet å vinne med mer en ett mål betyr det at de gulkledde fra Bodø er serieleder!

Allerede etter fem minutter tok hjemmelaget ledelsen, da Thiago Martins satte ballen i mål etter en retur fra Ham Kam-keeper Ivar Rønningen.

Et kvarter senere gikk Glimt opp til 2-0 etter et flott angrep. Runar Berg førte ballen over midtstreken, og slo tunnel på en Ham Kam-spiller, før han spilte fri Trond Olsen på venstrekant. Olsen slo et perfekt innlegg til Mounir Hamoud, som stanget inn 2-0.

Glimt-dominans

Bodø/Glimt kontrollerte kampen, mot et meget svakt Ham Kam-lag. Hjemmelaget hadde i andre omgang flere store muligheter til å øke ledelsen.

Ham Kam største sjanse kom før ti minutter før slutt, da Tommy Øren fikk skyte fra 20 meter. Men Pavel Londak i Glimt-målet fikk slått ballen over til corner.

Ham Kam fikk også en scoring annulert for offside.

Men det var Glimt som var klart best, og seieren kunne vært langt større.

Tilskuere: 4.186.

Les: Kampreferatet