NRK Meny
Normal

– Vi kunne spilt til i morgen uten å score mål

Dette var kampen Bodø/Glimt skulle og måtte vinne. Men det var bunnlaget Løv-Ham som stakk av med alle poengene fra Aspmyra. – Vi kunne sikkert spilt til i morgen uten å score, sier Glimt-trener Cato Hansen.

Video Høydepunkter: Bodø/Glimt - Løv-Ham 22. runde

Høydepunkter: Bodø/Glimt - Løv-Ham 22. runde

Kampreferat: Bodø/Glimt - Løv-Ham 0-2

Bodø/Glimt har ikke vært større favoritt foran noen kamp i år. Løv-Ham ligger nærmest fortapt i bunnen av tabellen.

Før kampen uttalte også Daniel Berntsen at dette var en kamp Glimt absolutt burde vinne - men sånn gikk det absolutt ikke.

Sløste med sjansene

Bodø/Glimt-trener Cato Hansen

Bodø/Glimt-trener Cato Hansen

Foto: Bjarne Hagen
Tom Mangersnes

Hovedtrener for Løv-Ham, Tom Mangersnes.

Foto: Hanne Hagen Rotnes / NRK

Riktignok var gultrøyene best under hele kampen. NRK talte 13-4 i målsjanser til hjemmelaget, men ballen ville ikke i mål.

– Vi kunne sikkert ha spilt til i morgen uten å score mål. Selvfølgelig veldig synd, men det handler om å være 100 prosent skjerpet. Er du bare 98 prosent, så mangler du de to centimeterne som skal til for å score mål. Dette er rett og slett ikke bra nok, sier Glimt-trener Cato Hansen.

Han kunne nesten ikke tro at laget hans tapte denne kampen.

– Det er mye nesten. Vi har vel to skudd imot og taper 2-0. Vi gir for lite av oss selv i alle situasjoner defensivt og offensivt, og da kan vi f... ikke forvente å vinne heller.

(artikkelen fortsetter under)

Se høydepunktene fra kampen over!

Beklaget overfor supporterne

Midtspiss og toppscorer Aram Khalili var fortvilet etter kampen.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er helt målløs og skjønner ikke at det er mulig. En stor del av tapet tar jeg på min kappe. Dette er noe av det verste jeg har vært med på, og jeg tror aldri at jeg har fått så mange sjanser i løpet av en kamp. Jeg beklager overfor alle spillerne, treneren og hele klubben, sier han.

(artikkelen fortsetter under)

Michael Haukås

Michael Haukås slet i likhet med de andre Glimt-spillerne å sette ballen i nettet mot Løv-Ham.

Foto: Steinar Rostad Breivik / NRK

Også kaptein Christian Berg var oppgitt.

– Jeg tror ikke jeg har vært med på en kamp hvor det har vært sløst så mye med sjanser. Det var helt ekstremt i dag. Når vi da også slipper inn to mål, så blir det tap.

– Dette var et ran

Men det var altså bergenserne som sto for målene.

Etter 17 minutter sørget Lars Kallevik at Løv-Ham tok ledelsen fullstendig imot spillets gang.

Bodø/Glimt brukte resten av kampen på å jakte utligning og da er det typisk Løv Hams Matias Møvik satte spikeren i kista på overtid.

Bodø/Glimt-Løv-Ham

Aram Khalili vinner nok en hodeduell, men ballen går til side for mål slik den gjorde et tosifret antall ganger for Glimt.

Foto: Steinar Rostad Breivik / NRK

2-0 til Løv-Ham og Glimt tapte for første gang på Aspmyra i år.

– Vi var forberedt på et stort press fra Bodø/Glimt. Det skulle bare mangle hjemme på Aspmyra. Jeg er ikke helt fornøyd med at vi ikke tør å ha ballen mer enn vi gjør, spesielt i 2. omgang. Jeg skjønner at dette kan oppleves som et ran, sier Løv-Hams trener Tom Mangersnes.

Taper til teten

Tapet for Løv-Ham kom på et veldig dårlig tidspunkt i sesongen for Glimt. Sandefjord slo Nybergsund-Trysil og nå er det en liten luke opp til de tre topplagene.

– Høsten blir like spennende som den har sett ut. Det er mange viktige kamper, men vi kan ikke spille slik igjen, for da blir det flere liknende tap. Spillerne sitter nok med en litt flau og irriterende smak i munnen inne i garderoben, og det er som fortjent, sier Cato Hansen.

– Det blir nok tøft å snakke om opprykk nå. Vi får bare prøve å komme oss på vinnersporet igjen, så får vi se hvor vi ender opp til slutt, sier Christian Berg.