Glimt feiret med kake på Aspmyra

I går tok Bodø/Glimt sin femte strake seier i eliteserien, i dag ble det markert med ei stor og gul Glimt-kake i kantina på Aspmyra Stadion. Se video!

I går tok Bodø/Glimt sin femte strake seier i eliteserien, i dag ble det markert med ei stor og gul Glimt-kake i kantina på Aspmyra Stadion.

Med kake og sang feiret Bodø/Glimt-leieren klubbens femte strake seier i eliteserien. Det er første gang siden 1993 at de helgule har klart den bragden.

–Det er viktig med en liten markering etter at laget har prestert så godt i det siste, sier styreleder Mads Torissen som åpnet kaken i glimtkantinen i formiddag.

– Det er fortjent fortsatte Torissen, bare synd at spillerne ikke er her i dag. Spillerne har ferie frem til fredag.

Tilstede i kantinen var imidlertid støtteapparatet til Glimt, og gamle ildsjeler.

– Utrolig artig

Mads Torrissen

Styreleder, Mads Torrissen mener det er fortjent med kakefeiring etter gårsdagens seier mot Aalesund.

Det var nok ikke mange som hadde trodd at Glimt skulle gå hele juli måned uten poengtap for fem runder siden. Da Viking gjestet Bodø den 21. juni tapte de helgule hele 3-0. Det er også sist et lag har klar og overliste Glimt.

– Det er kjempefine dager nå. Det er utrolig artig for tiden, skryter styrelederen.

Det var tidligere styreleder i Bodø/Glimt som hadde fått tak i den knallgule glimtkaka, og Benn Eidissen var like begeistret for Bodø/Glimts femkampers seiersrekke, som Torissen.

– At Glimt vinner fem på rad på øverste nivå har bare skjedd én gang før, sier Eidissen, men jobben er ikke gjort.

Vil være eliteserielag i jubileumet

Benn Eidissen på Aspmyra stadion

Tidligere styreleder, Benn Eidissen gikk til anskaffelse av kaken til dagens markering på Aspmyra.

Foto: Eva Berget / NRK

Neste år er det hundre år siden Bodø/Glimt ble stiftet. En større markering er planlagt og klubben ønsker å kunne feire jubileumet i det gjeveste selskap.

– Det må fortsatt vinnes flere kamper, og Glimt må ikke tro at dette går av seg selv. Sesongen er lang, men nå ser det bra ut. Da kan vi gå trolig gå inn neste års jubileum som et eliteserielag, sier Eidissen.