NRK Meny
Normal

Erkerivaler braker løs

– Vi har alltid hatt rivalforhold til Vegakameratene, sier Nidaroskapteinen fra Sandnessjøen. I helgen spiller de kamp.

Stian Reinersten i aksjon

Reinertsen er klar for Vegakameratene. Her er han i aksjon mot serieleder Tiller.

Foto: www.nidarosfutsal.com

Stian Reinertsen fra Sandnessjøen skal i helga spille kamp på hjemmebane. Sammen med resten av futsallaget Nidaros fra Trondheim møter han erkerivalen Vegakameratene. De møtes i Brønnøyhallen i innspurten av serien.

Sist Reinertsen spilte i hjemstedet var på 90-tallet, men forteller at selv om det blir godt å møte familie og gamle kjente så føler han ingen press.

– Det blir spesielt. Det blir artig å treffe kjente og kjære igjen og vise dem eliteseriefotball. Både jeg og mine lagkamerater synes at det gøy å spille med gode rammer og mange folk, sier Nidaroskapteinen.

Les også:

Vil være best

Både Nidaros og Vegakameratene har base i Trondheim. Det holder dem på tåhev, med et klart mål om å være best.

– Vi har alltid hatt rivalforhold til Vegakameratene, sier Reinertsen som i tillegg til å være kaptein er grunnlegger av Nidaros futsallag.

Sist de spilte tapte Nidaros 6-2, og Reinertsen har allerede lagt en plan.

– Vi skal ligge i den gode faste strukturen vi har hatt i år, gjerne med enda mer intensitet og trykk, sier Reinertsen.

Vega er favoritt

Til tross for nye spillere hos Nidaros ligger Vegakameratene hele ni poeng foran i tabellen. Nidaroskapteinen forholder seg ydmyk til situasjonen.

– Vega har jo et visst favorittstempel, er med i gullstriden og er avhengig av seier. Men jeg tror vi har nærmet oss i forhold til i fjor, vi har fått nytt mannskap og jeg tror vi er ganske nærmere nå enn i fjor. Tror det vil bli jevnt, men tøft, sier Reinertsen.