Fikk med seg ett poeng fra Åråsen

Uavgjort mellom Bodø/Glimt og Lillestrøm.

Bodø/Glimts Milan Jevtovic

I forrige uke punkterte Milan Jevtović kampen mot Sognal da han satte Glimts 2-0-mål. I dag åpnet han kampen mot Lillestrøm med ei finfin scoring.

Bodø/Glimt har tidligere slitt med å slå Lillestrøm. Kanarifuglene har vært en hard nøtt å knekke for Glimt, men i kveld så den ut til å kunne sprekke på Åråsen.

Allerede etter 12 minutter satte Glimts Milan Jevtović en pen scoring.

Glimt spilte tidsvis svært elegant fotball. Begge lagene kjempet sterkt og underholdte de oppmøtte tilskuerne på Åråsen.

Lillestrøm hadde flere nesten-sjanser, men stillingen holdt seg på 1-0 til Glimt frem til pause.

Utligning på frispark

I andre omgang ble Lillestrøms spill mindre oppfinnsomt og de slet mer med å holde koken, men de greide å spille seg opp igjen i løpet av omgangen.

Hjemmelaget presset hardt mot slutten av kampen og hadde noen sjanser som de burde fått uttelling for. Sju minutter før kampslutt fikk Lillestrøm frispark og Malaury Martin satte den i mål via Trond Olsen. 1-1.

Bodø/Glimt-trener Aasmund Bjørkan uttalte på forhånd at han trodde laget kunne greie å plukke tre poeng i kveld, men det ble bare ett med hjem til Bodø i kveld.

– En ekstremt helhjertet innsats

aasmund bjørkan glimt seier

Glimt-trener Aasmund Bjørkan.

– Vi holdt ledelsen lenge og hadde noen muligheter til å punktere kampen som vi burde tatt, sier Bjørkan etter kampen.

Han beskriver det som en tett og spennende kamp.

– Vi har noen veldig fine angrep. Jeg kunne ønsket meg at vi var litt mer presise, og det gikk litt for tregt noen ganger, men vi gjorde en ekstremt helhjertet innsats. Vi løper for hverandre, fremstår som et lag og sloss med oss et poeng i dag. Det er vi veldig fornøyde med.