Fikk «selfie» med Matt Damon: – Veldig hyggelig fyr

Heidi Sletten Reiertsen var en av dem som benyttet muligheten til å få et bilde med filmstjernen, da han landet i Svolvær i går.

Dag Scherffenberg tok dette bildet med stjernen

Dag Scherffenberg (til høyre) tok dette bildet sammen med stjernen. Her sammen med Terje Sundklakk og Heidi Sletten Reiertsen. – Han var veldig hyggelig, sier Reiertsen.

Foto: Dag Scherffenberg

Superstjernen Matt Damon landet på Svolvær lufthavn ved 15-tiden søndag, skriver Lofotposten. Avisa benyttet sjansen til å sikre seg flere bilder av Damons første besøk i Lofoten.

Heidi Sletten Reiertsen tok denne selfien

Heidi Sletten Reiertsen er fornøyd med at hun fikk et bilde med Damon.

Foto: Heidi Sletten Reiertsen

Heidi Sletten Reiertsen, som jobber blant bakkepersonalet på flyplassen, spurte Damon om det var greit om de tok en «selfie» sammen. Det sa ikke kinoaktuelle Damon nei til.

– Det var ingen big deal. Jeg har sett at enkelte medier har blåst dette ut av sammenheng, men jeg spurte bare om jeg fikk et bilde med han, noe han sa ja til. Enkelt og greit, sier Reiertsen til NRK.

Hun beskriver det hele som et hyggelig møte.

– Han syntes Lofoten var fantastisk. For folk som ikke har vært her før, kan naturen virke storslått. Vi har bratte fjell og tøff natur her.

Hun forteller at hun har fått mange henvendelser etter at blant annet Dagbladet intervjuet henne.

Essensiell for produksjonen

NRK var om bord i båten «Grace» da Damon landet med helikopter på taket av det flytende hotellet Edda Fides, som huser et stort filmcrew under innspillingen av Hollywood-produksjonen «Downsizing» denne uken.

Under omvisning på Edda Fides, fikk pressen blant annet vite at båten er utstyrt med treningsrom, basseng, filmrom og egen bar.

– Denne båten er essensiell for produksjonen. At vi har vært så heldige å få tilgang på Edda i det markedet som er nå, det er vi veldig glad for. Det er alt fra krankapasitet til å kunne ligge på location der vi filmer. Det er et unikt arbeidsverktøy, fortalte den lokale produsenten for filmen, Per Henry Borch, under omvisningen søndag.

Gå til forsiden

Bilder fra Edda og Grace

Mark Johnson tar bilder av Lofoten

Bilder fra Edda og Grace

19 bilder

  185 om bord

  Totalt, inkludert mannskap, estimerer kaptein Ole Andre Kjørlien at 185 befinner seg om bord på skipet.

  – Har dere hatt filmproduksjoner om bord før?

  – Nei, dette topper alt. Det er spesielt, men vi er godt kjent med hotelldrifta. Settingen er litt spesiell, men ellers så synes vi at det er helt topp. Det er ikke umulig at vi blir å gjøre mer av dette.

  Regionale nyheter fra Nordland, Troms og Finnmark

  Siste nytt fra NRK i Nord-Norge

  Oppsummert

  Vi gir deg de viktigste nyhetene direkte fra hele Nord-Norge. Følg nettsendingen mellom klokken 17.00 og 19.00.

  • Bjørklund innstilt som ny styreleder

   Valgkomiteen i Tromsø idrettslag har innstilt Stig Bjørklund som ny styreleder, etter at Helge Kræmer bestemte at han skulle forlate vervet etter ti år. Valgkomiteen foreslår videre at Astrid Strandbu blir nestleder, Miika Koppinen, Dagfinn Sætra, Anita Sletten og Frode Rinnan blir medlemmer, mens Susanne Olsen blir varamedlem.

  • 12 nye uker i varetekt

   Politiet har fått medhold om 12 nye uker i fengsel for den siktede etter drapet ved Skjombrua i november i fjor. Den 23 år gamle mannen er siktet for å ha knivstukket to menn i en bil, den ene mannen døde av skadene han fikk. Nå blir han sittende i varetekt fram til 15. mai. – Vi håper etterforskningen skal være klar til da. Hovedforhandlingene vil sannsynligvis holdes i oktober, sier politiadvokat Torgeir Kvitvik.

  • Laveste sysselsetting på ti år

   En ny rapport utarbeidet av Stortinget viser at Finnmark har den laveste sysselsettingsgraden på 10 år. Stortingsrepresentant for Ap i Finnmark, Helga Pedersen mener man burde bruke mer statlige midler på investeringer i reiseliv og fiskeri.

  Starter klokken 18:45
  Torsdagens nyhetssending fra NRK Nord
  Onsdagens nyhetssending fra Nord-Norge
  Dagens sending, NRK Nord.
  Overskridelse på en milliard kroner fører til økte utgifter for bilistene. Frp reagerer kraftig

  Video

  Distriktsnyheter fra Nordland. TV
  Venke opplevde enhver hesteeiers mareritt da hun oppdaget en fremmed mann i stallen hennes.
  I løpet av den siste uka har nordlyset flere ganger danset over himmelen i Nord-Norge. Marius Birkeland fanget dette synet.