Nytt blad Berg i manesjen

Hun har mange å slektes på når det gjelder å opptre. Brødrene Ørjan og Runar gjør det på fotballbanen. Broren Terje og onkelen Terje Nilsen gjør det med musikk. Nå har også Eli Johanne Berg gitt ut cd.

Eli Johanne Berg og Kim Freddy Lie debuterer med egne viser.

Eli Johanne Berg og Kim Freddy Lie debuterer med egne viser.

Eli & Kim


Det startet med en tur i forbindelse med jobb til møte- og konferansesenteret Krokholmen i Gildeskål. Kim Freddy Lie har vært aktiv med musikk, og han ble spurt om å lage en sang til Krokholmen.

Han fikk med seg Eli Johanne Berg, og visesnekringa den kvelden ble så vellykket at de forsatte det musiklaske samarbeidet. Til daglig er de arbeidskollegaer i hjemmesykepleien i Bodø.

Visesang nytt for begge


Eli Johanne sier hun alltid har vært glad i musikk, men at hun før dette ikke har opptrådt offentlig med det. Kim Freddy er med i reggea-bandet "Manna", og han holder også på med et prosjekt med hip-hop-musikk. Visesang er nytt også for han.

Men etter oppholdet på Krokholmen fortsatte de å lage sanger sammen. Og nå har de vært i platestudio i Bodø og spilt inn fire sanger og gitt dem ut på cd.

Blir med på enda en cd


Eli Johanne Berg er allerede i ferd med å bli med på et nytt plateprosjekt. Broren Terje skal spille inn ny cd, og der skal hun være med på noen sanger.

Hun sier hun har fått oppfordringer fra flere om å gjøre noe med sangen, for interessen for sang har vært kjent i vennekretsen. Og nå har hun fått lyst til å fortsette.

- Det er ikke tvil om at det Kim og jeg har gjort har vært en kjempe-ispirasjon videre, det er helt sikkert, sier hun.

HØR: Musikk under polarhimmelen men Eli & Kim og Jørn Øien

Alt om: Musikk under polarhimmelen

Lenke til Musikk under Polarhimmelen som podkast