Tilstand til mann (23) alvorlig og ustabil

Nødetatene rykket i kveld ut på en trafikkulykke ved Ravatnet sør for Mosjøen. Tre ble sendt til sykehus. Tilstanden til en 23 år gammel mann beskrives som alvorlig og ustabil.

Ulykken skjedde sør for Mosjøen

Ulykken skjedde cirka 20 kilometer sør for Mosjøen.

Foto: RUNE STABBFORSMO

Politiet meldte om hendelsen like før klokken 19 tirsdag kveld. En personbil hadde kollidert med et tungt kjøretøy.

En person satt fastklemt i personbilen etter ulykken, men ble hentet ut etter kort tid, ifølge politiets Twitter-oppdateringer.

Sjåføren ble sendt med luftambulanse til sykehus. Det var to passasjerer i personbilen, foruten fører. Også disse ble sendt til sykehus. NRK får opplyst at de tre er sendt til sykehuset i Sandnessjøen. To av disse er under 18 år, skriver avisa Helgelendingen.

Fra AMK får NRK opplyst like før klokken 22 at tilstanden til den tredje er ustabil og alvorlig. Vedkommende, en mann på 23 år, skal overføres til annet sykehus.

Lange køer

Den lille personbilen var på vei nordover, mens den møtende tankbilen kjørte sørover da de smalt i hverandre, ifølge Helgelendingen.

NRK har vært i kontakt med person på stedet, som fortalte om kilometer lange køer. Det fantes en omkjøringsmulighet via en kommunal vei, men fordi den gikk over en ganske smal bro frarådet Vegvesenet at man brukte denne.

Ved 21.15-tiden melder NRK Trafikk at E6 er åpnet for dirigering.

NRK har forsøkt å komme i kontakt med politiets operasjonssentral, uten å lykkes.

Kollisjon sør for Mosjøen

Personbilen fikk store skader etter sammenstøtet.

Foto: Rune Stabbforsmo
Ravatnet