Daniel Edvardsen: – Vi er profesjonelle og får en fullt fortjent seier

Etter utligning til uavgjort i andre omgang satte Glimt inn høygiret og dro i land seieren i den 2. cuprunden for menn med 3–1 mot Sortland IL.

glimt2
Foto: Ola Helness / NRK

– Vi har kontroll, men så scorer de, det er jo ikke helt heldig for oss det, men vi er profesjonelle og står på hele kampen og får fullt fortjent seier til slutt, sier Glimts Daniel Edvardsen.

Han innrømmer at Sortland kanskje fikk litt mentalt overtak, men:

– Vi kommer tilbake og vi gjør en god jobb.

Fornøyd trener

Jeg er fornøyd. Sortland-guttene sto på og ga oss en bra fight helt inn. Vi er glade for at vi er videre, sier Bodø/Glimt trener Aasmund Bjørkan etter kampen.

Sortland blir mer slitne utover i kampen og alt i alt er det en fortjent seier ifølge Bjørkan.

– Men motstanderen skal ha all honnør for jobben de gjorde. Vi visste at det kom til å bli en tøff kamp og undervurderte ikke motstanden. Kampen ble ganske som forventet, sier han.

Videre i cupen og ingen skader

– Vi fikk brukt hele troppen og forhåpentligvis har vi den ene eller de to ekstra prosentene til helga i den kjempeviktige kampen mot Mjøndalen på søndag, sier Bjørkan

glimt

Det endte med 3–1 seier til Bodø/Glimt mot Sortland i dag.

Foto: Ola Helness / NRK

Han sier igjen at laget vipper kampen og at de ikke lar seg stresse av utligningene fra Sortland.

– Vi klarer å holde hodet kald og greier å sette de to avgjørende målene. Sortland var sterk på dødballer og sterk inne i boksene. Heldigvis fikk vi ingen skader og kom oss videre, det blir spennende å se hvem vi får i neste runde, sier han.

– Imponert

– Det var 2000 mennesker og full trøkk. Det blir spennende å se om de klarer å holde oppe den intensiteten de hadde i dag også i neste kamp, sier Sortland-trener Steve Lind Edvardsen.

Om de klarer å holde trykket på hjemmekampene på dette nivået blir det vanskelig å slo Sortland skal vi tro Edvardsen. Det er ikke bare publikum som imponerte på Sortland i dag, guttene på banen leverte også.

– De står på og fighter som fy, men vi ser at vi blir mer slitne og ramler litt nedpå. Alt i alt er jeg kjempestolt. Vi ga Glimt en fight ganske lenge. Nå handler det om neste kamp mot TIL 2 til helgen, sier han.

Laster innhold, vennligst vent..