NRK Meny
Normal

Buss og to biler i trafikkulykke

To kvinner i 80-årene er sendt til sykehus etter at en buss og to biler kolliderte i Høyjarfall på Rognan i ettermiddag.

Trafikkulykke Rognan

TRE SKADET: To personer er sendt til sykehus og en person er sendt til legevakt for sjekk etter at en buss og to personbiler kolliderte i Hayjarfall på Rognan i ettermiddag.

Foto: 03030-tipser

Politiet fikk klokken 16.20 i ettermiddag melding om en trafikkulykke på Høyjarfall på Rognan.

To personbiler og en buss var involvert i ulykken.

Tre skadet

Det var ingen passasjerer ombord i bussen, men tre personer ble skadet i ulykken. Alle involverte er ved bevissthet og har kommet seg ut av bilene.

– To kvinner i 80-årene klaget over smerter i brystet og ryggen, og er nå sendt til legevakten for sjekk. En tredje person, en mann i 70-årene er sendt til legevakten for sjekk. Bussjåføren ble ikke skadet i ulykken, opplyser operasjonsleder ved Salten politidistrikt Jon-Inge Moen til NRK.

– Hvor alvorlig er skadeomfanget?

– Det er ikke snakk om akutte saker, de er våkne og bevisste, sier Moen.

– Fikk sleng

Politiet opplyser at de involverte kjøretøyene skal ha holdt en lav hastighet da ulykken skjedde. En mann i 70-årene, som var alene i en av personbilene, kjørte inn i den andre personbilen med to kvinner i 80-årene.

Personbilen som fikk sleng traff bussen i fronten til en buss som kjørte i motgående kjørefelt.

Politiet har beslaglagt førerkortet til mannen i 70-årene.

Kjøretøyene skal ha til dels store skader og klokken 17.11 melder politiet om at bilberging pågår på stedet, noe som kan medføre at fylkesveien blir sperret av i korte perioder.