Bodø/Glimt vant

Glimt vant 2-0 mot Strømmen i fjerde runde av Adeccoligaen.

Bodø/Glimt fikk årets andre seier i kveld, da laget vant 2-0 hjemme mot Strømmen. Det sto 0-0 til pause etter en første omgang som ikke var all verden, men som Bodø/Glimt stort sett hadde dominert fra start til slutt.

Over i andre omgang var det Bodø/Glimts veteran Runar Berg som endelig fikk hull på byllen i dobbelt forstand. Han ordnet 1-0 til Bodø/Glimt og han laget sitt første seriemål for Bodø/Glimt på nærmere to år. Mounir Hamoud raidet sin høyre side, kjemper seg ned mot kortlinja, og fikk akkurat slått inn i feltet før ballen gikk over linja. Inne i feltet ventet Runar Berg, og han breisidet ballen i mål med høyrefoten fra 14 meters hold.

Runar Berg kunne gjort sitt andre mål for dagen etter 76 minutter. Han fikk ballen på nesten åpent mål, men det ble litt for skrått hold for Glimt-veteranen som ikke fikk til en skikkelig avsluttning.

Konradsen punkterte kampen

Selv om Glimt hadde 1-0 ledelse, så var Strømmen frempå med flere brukbare muligheter. Da Anders Konradsen satte inn 2-0 rett før slutt så var kampen punktert, og det ble tre poeng til Nordlandslaget.

Etter kampen møtte NRK en glad Runar Berg.

– Det var meget godt å score for Glimt igjen, men det var en slitsom kamp, der poengene satt langt inne, sier Runar Berg.

Mange dårlige kamper

Berg mener det er så mange dårlige lag i første divisjon at det ikke vil bli mange velspilte kamper i år.

– Kampene blir som denne mot Strømmen, tøff kamp om poengene uten så mye fint spill, sier Berg.

Trener Kåre Ingebrigtsen sier at selv om det bare er tre dager til neste seriekamp for Glimt så skal laget være fit for fight når de møter Nybergsund hjemme på onsdag.