Bodø/Glimt uavgjort mot Levanger

Tabelltopp Bodø/Glimt sin siste bortekamp i vårsesongen – denne gongen mot Levanger i Nord-Trøndelag, enda med uavgjort. To mål skåra i fyrste omgang var alt som kom på Moan stadion.

Ulrik Saltnes jubler etter 1-1

AMT: Glimts Ulrik Saltnes sette eitt mål i 41. minutt og utjamna til 1–1. Bak han sit Levangerkeeper Julian Faye Lund att etter skåringa.

1–1. Horenus Taddese skåra fyrste mål i kampen for Levanger etter fire minutt. Ein halvtime seinare, fire minutt før pause, utjamnar Ulrik Saltnes for Bodø/Glimt. Stillinga vart ståande heile andre omgang.

GlimtsVegard Leikvoll Moberg (tv ) og Jo Sondre Aas

PÅ HEIMEBANE: I dag stiller Levanger på heimebane på Moan fritidspark. Glimts Vegard Leikvoll Moberg (i gult) jaktar Jo Sondre Aas med ballen.

Sterke trønderar

Heimelaget Levanger står att etter 15 kampar med berre tre tap – og etter i dag sju uavgjorte. Likevel ligg dei på sjette plass på tabellen. Førre tapet deira var mot TIL i Tromsdalen, og kom av eit uheldig mål i eige nett som sette stillinga til 2–1.