Bodø/Glimt dummet seg ut

Bodø/Glimt leverte en pinlig forestiling i søndagens hjemmekamp mot Mjøndalen. Kampen endte med en fortjent 2-0 seier til Mjøndalen.

Video Glimt-tap mot Mjøndalen

RYKKER NED PÅ TABELLEN: Etter dagens kamp ligger Bodø/Glimt på en 6.plass i 1.divisjonen.

Foto: Nyhetsspiller

Før kampen lå Mjøndalen på siste plass på tabellen, mens Bodø/Glimt fortsatt hadde håp i hengende snøre med tanke på årets målsetning om å klare opprykk til eliteserien. Etter kampen hadde Mjøndalen trygg plass på tabellen, mens Glimt ramlet ned i det ingemannslandet som en sjetteplass på tabellen innebærer.

Overlegent Mjøndalen

Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå i denne kampen, og Mjøndalen kunne etter de første 45 minuttene puste ut i garderoben med vissheten om at de ledet 0-2.

Den ledelsen lot seg ikke rikke i de siste 45 minuttene, og Mjøndalen kunne slippe jubelen løs for fullt da dommeren blåste det hele av. Dermed var årets andre hjemmetap for Bodø/Glimt en realitet, samtidig var dette også andre gang at Bodø/Glimt tapte for Mjøndalen i årets serie.

Les også: Leverte ikke 100 prosent

Les også: Hjemmebane = Hjemmeseier?

Skuffet Glimt-trener

– Jeg er utrolig skuffet over det vi presterer i denne kampen, det var veldig tafatt. Vi springer ikke, vi taper dueller,og da vinner du ikke fotballkamper. Dette kan vi ikke være bekjent av, sa Bodø/Glimt trener Kåre Ingebrigtsen til NRK etter kampen.

– Vi har ikke innsats og vilje til å vinne, og da går det ikke. Vi må bli tøffere, det skal koste å vinne fotball kamper. I dag var vi ikke villige til å blø for det, og dermed så blir det tap forklarte en oppgitt Bodø/Glimt trener.

– Ingenting i eliteserien å gjøre

Dette ble en trist kamp å redebutere i sa Christian Berg til NRK. Berg mente at slik Bodø/Glimt spiller om dagen har ikke laget noe i eliteserien å gjøre.

– Vi trenger nye spillere, men så spørs det om det er økonomi til det da sa Berg før han forsvant inn i garderoben.

Les også: Bodø/Glimt sliter på bortebane

Se video:

Video Glimt-tap mot Mjøndalen

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.