En av Bodø/Glimts beste kamper

Bodø/Glimt klatrer på tabellen i første divisjon etter søndagens 4-0 seier over Sarpsborg 08.

Video ad-16-bog-saf-010810-no-213852-SI_NO.mp4

SE HØYDEPUNKTENE: Bodø/Glimt-guttene dundret inn fire mål i nettet til sarpingene.

Laget spilte en av sine beste kamper for året, og det var fultt fortjent at alle tre poengene ble igjen i Bodø.

Bodø/Glimt spilte med stor selvtillit i alle lagdelene, og gikk inn i garderoben etter de første 45 minuttene med en 1-0 ledelse. Over i andre omgang gnistret det av Bodø/Glimt som til tider spilte strålende fotball, og satte inn de reneste kunstprosjektene av noen mål.

B-G scorer

Anders Ågne Konradsen satte ballen i mål halveis inn i 1.omgang.

Vakre mål fra Berg og Ludvigsen

Både 3-0 målet til Runar Berg, og 4-0 målet til Trond Fredrik Ludvigsen kan fint rammes inn og henges på stueveggen i hvilket som helst hjem i Nordland.

– Det var viktig for meg å lage mål i denne kampen, det er jobben min å lage mål og da er det bra å få det til, fortalte Trond Fredrik Ludvigsen da kampen var slutt.

Bodø/Glimts veteran Runar Berg var kampens gigant, han fikk til omtrent alt han prøvde på i 90 minutter. Pasninger, tuneller, og skudd. Alt fungerte for 39 åringen som altså laget to av de fire målene i kampen.

– Jeg kan ikke huske sist jeg laget to mål i en kamp, sa Runar Berg til NRK etter kampen. Men til slutt kom han nå på at det måtte være i 2007 sesongen.

Vil score flere mål

– Nå er det enda 13 kamper igjen, så jeg bør nok lage en 3-4 mål til mente Berg.

Bodø/Glimt klatrer en plass på tabellen etter denne seieren, og det er nettopp Sarpsborg de passerer med minst mulig margin. Glimt har bedre målforskjell enn Sarpsborg, men inntar likevel fjerdeplassen i første divisjon.

Kåre Ingebrigtsen

FORNØYD: Bodø/Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen mener at dersom de gjentar søndagens suksess, så vil Bodø/Glimt vinne også neste kamp.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

– Vi smiler og er fornøyd når vi presterer bra, og vi i dag er vi fornøyd. Spiller vi like bra som i dag, så vinner vi også neste kamp forklarte en svært glad Bodø/Glimt-trener, Kåre Ingebrigtsen, til NRK.

I forkant av kampen hadde Bodø/Glimt satt ned billettprisene til kampen med 40 prosent for å lokke flere tilskuere. I det siste har publikumstallene på Aspmyra vært svært glissent, og de fire målene til de gule var nok god valuta for pengene til de oppmøtte på Aspmyra.

Bodø-Glimt i ledelse

VALUTA FOR PENGENE: Bodø/Glimt-supporterne fikk valuta for pengene, fire mål kunne de juble for søndag kveld.

Her er høydepunktene fra kampen

  • Mål etter 25 min: Anders Konradsen (Bodø/Glimt). Kjempejobb av Anders Konradsen! Kontringsfotball av beste merke av Bodø/Glimt, Konradsen stormer inn på banehalvdelen til Sarpsborg sammen med tre lagkamerater. Konradsen går og går, alle venter på at han spille ballen til en medspiller, Men Konradsen tar bare med seg ballen inn mot sekstenmeter streken, der dundrer han til med høyrefoten. Ballen fyker langs bakken, og går i mål inne ved stolperota, utagbart for for Sarpsborg keeper Magnus Hjulstad.
  • Mål etter 50 min: Runar Berg (Bodø/Glimt). Runar Berg viser at han vet hvor målet står. Han får et innlegg fra venstre siden, Berg får stå ganske så alene på fem meters hold. Og han setter enkelt ballen i mål.
  • Mål etter 71 min: Runar Berg (Bodø/Glimt).
    Runar Berg viser at han vet hvor målet står. Han får et innlegg fra venstre siden, Berg får stå ganske så alene på fem meters hold. Og han setter enkelt ballen i mål.
  • Mål etter 90: Trond Fredrik Ludvigsen (Bodø/Glimt).
    Trond Fredrik Ludvigsen mottar en langpassning, han står på 18 meter og demper ballen på brystet før han sender ballen knallhardt over Hjulstad i Sarpsborg målet. Dermed er kampen slutt.
Mounir Hamoud

Bodø-Glimt kjempet seg til en soleklar seier. Her Mounir Hamoud.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.