Bodø/Glimt sliter

Bodø/Glimt tok føringa i første omgang, men klarte likevel ikke å holde poengene på hjemmebane.

Michael Haukås satte ballen i mål etter 38 minutter og sendte Bodø/Glimt opp i ledelsen. Like etter var Thiago Martins nær ved å legge på enda et mål.

Men ledelsen ble kortvarig for Glimt. Etter 44 minutter utlignet Sandnes Ulf da Allan Borgvardt treffer blink på Sandnes Ulfs første store sjanse.

Det var Bodø/Glimt som hadde føringa i første omgang. Hjemmelaget bommet på flere dødballer fra 20-30 meters hold.

Etter 80 minutter scorer Allan Borgvardt sitt andre mål og tar Sandnes Ulf opp i ledelsen på Aspmyra.

På under en uke har Bodø/Glimt tapt to ganger på hjemmebane.

– Vi gjør en fryktelig dårlig kamp. Vi taper og det er alt for dårlig for oss. Vi taper på innsats, de springer mer enn oss, jobber mer enn oss, og vinner de fleste duellene. Sandes Ulf vinner fortjent, og det syns jeg er skremmende sier Kåre Ingebrigtsen.

Les: Slik gikk kampen