NRK Meny
Normal

Bodø/Glimt gikk på nok en smell og tapte mot Odd på hjemmebane

Bodø/Glimt står uten poeng i serien etter de tre første kampene. Søndag ettermiddag tapte de 4–2 mot Odd, som har fått en god start på sesongen.

Mange scoringer på Aspmyra søndag

Mange scoringer på Aspmyra søndag.

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Laster innhold, vennligst vent..

Glimt tapte åpningskampen mot Sandefjord, før det ble et nytt tap hjemme mot regjerende seriemester Molde.

I dag møter Bodø/Glimt Odd på Aspmyra, og trener Jan Halvor Halvorsen har troen på at Glimt kan vinne mot hvem som helst på hjemmebane – også Odd.

– Vi hadde en tøff åpning, og møter både Molde og Odd tidlig i serien. Men her hjemme kan vi nok ta poeng mot hvem som helst, så vi må bare ha fokus på det, sier Halvorsen til NRK.

Han påpeker at laget spilte bra under kampen mot Molde sist helg.

– Men selv om dere spiller bra så blir det ikke noe mer poeng?

– Sist spilte vi mot seriemestrene til Molde. Hvis man ser på budsjett og hvilket lag de har, så må man prøve å være litt realistisk, og se det i forhold til det man presterer selv, sier Halvorsen.

Odd scorer mot Glimt

Odd scorer det første målet mot Glimt etter snaue ti minutter.

Foto: Bjorn Eik Rygg Lunde

3–2 i 2007

Telemarkslaget har fått en veldig god start på sesongen, og er nå det eneste laget som kan stå med full pott etter de tre første serierundene.

Odd som motstander har gitt publikum på Aspmyra mange gode minner, spesielt den avgjørende kvalifiseringskampen i 2007, da Glimt rykket opp til Tippeligaen på Odd sin bekostning. Resultatet den gangen ble 3-2, med to mål av Trond Olsen.

Glimt mangler fortsatt innlånte Danny Cruz, mens det er tvil rundt Pavel Londak, som skadet seg i kampen mot Molde. Midtbanespiller Fredrik Oldrup Jensen mangler hos bortelaget, mens det er usikkert hvorvidt Ardian Gashi og Lars-Kristian Eriksen rekker kampen, opplyser glimt.no.

– Irriterende

Trond Olsen, Bodø/Glimt

– Vi må trå til fremover å gjøre alt vi kan, sier Trond Olsen.

Foto: Bjarne Brandal / NRK

Kampen begynner klokken 15.30. Glimt-spiller Trond Olsen vil ikke fokusere for mye på at Glimt ikke har fått noen poeng enda.

– Det er selvfølgelig irriterende, men vi kan ikke grave oss ned av den grunn. Vi må trå til fremover å gjøre alt vi kan, sier han.

– Hva gjør dere for å få de første poengene i år?

– Vi må bare ta det positive med fra forrige kamp og jobbe knallhardt for å få det til å gå enda bedre i de kommende kampene.

Laster innhold, vennligst vent..

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
I tredje episode av Stortvildet må Erna Solberg tegne Jonas Gahr Støre. KrF må debattere som SV og motsatt. Hvem vinner debatten?
 Er Jonas Gahr Støre (Ap) god på seksualundervising? Se episode 2 av Stortvildet.