NRK Meny
Normal

Bodø Nu satser på nett

Magasinet Bodø Nu utvider og kommer også som nettavis. De skal konkurrere om leserne med an.no

Bodø Nu satser på nett

Fra høyre: Øystein Hernes, Markus André Jensen, Geir Are Jensen og Ståle Pettersen.

Foto: Nu Publishing AS

– Det vil bli en tabloid nyhetsavis som skal appelere til leserne i Bodø og Salten, sier nettansvarlig Øystein Hernes (20) til nrk.no.

Etterspørsel

Bak satsingen står Nu Publishing AS, som har gitt ut magasinet Bodø Nu siden mars 2002. Bodø Nu er et månedsmagasin som når 28.000 husstander og anslagsvis 65.000 lesere i Bodø By og de nærmeste kommunene.

Bodø Nu er ambisiøse i satsingen på sin nye nettavis, og har som mål å ta opp konkurransen med an.no, som per i dag har en tilnærmet monopolsituasjon i Bodø.

– Vi skal gjøre vårt aller beste for å gjøre oss gjeldende, både når det gjelder trafikktall og annonsekroner. Leserne og næringslivet i Bodø har lenge etterspurt en nettsatsing fra vår kant. Nå får de den, sier Geir Are Jensen, ansvarlig redaktør og daglig leder i Nu Publishing AS.

Uante muligheter

Jensen lover en miks av nyheter, sport, kultur, kommentarer og underholdning.

– Det er fantastisk mange historier som ikke fortelles om Bodø og Salten, fordi man ikke har konkurranse. Og det er i tillegg uante muligheter innen interessant meningsstoff og reinhekla underholdning. Dette ser vi frem til å ta fatt i, sier Jensen.

Hernes legger til at de ikke skal kopiere andre, men dekke nyhetsbildet på sin egen måte.

Nettavisen vil være tilgjengelig fra i morgen på adresse www.bodonu.no