BHK-kamp avlyst

Motstanderen Falk sitter værfast på Gardermoen.

BHK-Sandefjord, 22-20

MÅTTE AVLYSE: Søndagens kamp mot Falk i Bodø Spektrum måtte avlyses på grunn av at flyet med Falk-spillere ikke klarte å lande i Bodø på grunn av stort snøfall.

Foto: Kåre Riibe Ramskjell / NRK

Problemer i flytrafikken som følge av snøfallet i Nordland søndag, gjorde at flyet med Falk-spillerne ikke kom seg ned i Bodø.

Kampen skulle egentlig starte klokken 18.00 men er nå avlyst. Det sier assisterende markedssjef i BHK, Bjørn Heitmann, til NRK.no søndag.

Kunne ikke lande

– Årsaken er rett og slett at flyet som laget skulle komme med ikke klarte å lande i Bodø. De forsøkte å lande to ganger men kom ikke ned på noen av disse forsøkene, sier han.

– De skulle reise søndag formiddag, men måtte fly tilbake til Oslo. De førsøkte på nytt klokken 15, men også da måtte de gjøre vendereis. Da valgte BHK å utsette kampen på ubestemt tid, sier Heitmann.

Det betyr at Håndballforbundet bestemmer når denne kampen skal spilles.

Store forventninger til kampen

– Både publikum og vi hadde gledet oss til en kjempeartig kamp i dag, som vi var helt sikre på å vinne, men den kommer altså senere. De som hadde kjøpt billett til kampen kan benytte den på neste hjemmekamp for BHK.

At kampen er utsatt på ubestemt tid får lite å si for klubbens økonomi, men det var gjort forberedelser med vaffelsteking og pølsekoking.

– Vi har stekt en hel haug med vafler og kokt pølse, men dette deler vi ut på Bend-It cup som har vært arrangert i Bodø denne helgen, sier Heitmann.

– Hvilke reaksjoner fikk dere fra folk som måtte snu i døra?

– De hadde full forståelse for det som er skjedd og vi har ikke hatt noen sure miner fra publikum. Folk er selvfølgelig litt lei seg for det, men det er ikke noen som er sure på oss. Dette er jo ikke noe vi rår over, avslutter Heitmann.