NRK Meny
Normal

Benn Eidissen slutter i Bodø/Glimt

Styrelederen vil si fra seg vervet som styrelder i Bodø/Glimt på årsmøtet til vinteren.

Styreleder Benn Eidissen i Bodø/Glimt
Foto: MMS-foto Adrian Dahl Johansen / NRK

Da driften av eget selskap ikke lenger lot seg kombinere med jobben som styreleder i Bodø/Glimt, tok Benn Eidissen den vanskelige avgjørelsen å trekke seg ut av klubben i sitt hjerte, skriver Avisa Nordland.

Eidissen vurderte å gi seg allerede foran årsmøtet sist februar. Den gang ble han overtalt til å fortsette. Men nå føler han at tre års dugnadsinnsats er nok, og sier fra seg vervet med effekt fra vinterens årsmøte.

- Det har på ingen måte vært noen enkel avgjørelse. Jeg har hatt det utrolig artig sammen med et veldig godt team i Bodø/Glimt. Men det har samtidig vært enormt mye arbeid, og jeg har mye annet som også krever tid. Nå har jeg kommet til et punkt hvor jeg føler at tiden rett og slett ikke strekker til lenger, og da er det riktig å gi seg, sier Eidissen som har sittet som styreleder siden februar 2006.

Nå skal han bruke tiden på sitt eget firma, Eidissen Consult AS, som med sine 270 ansatte og 17 barnehager nå får sjefens fulle oppmerksomhet framover.

- Det sier seg selv at det ikke er enkelt å kombinere dette med vervet som styreleder i Glimt. Jeg ble ganske enkelt litt sliten, sier Eidissen.