NRK Meny
Normal

– Penger som skulle vært på konto er borte

Det sier lederen i Bodø/Glimts supporterklubb «Den gule Horde». Klubben har nå anmeldt et tidligere sentralt medlem til politiet for underslag av penger fra klubbkassa.

Den gule horde

ANMELDTE FOR UNDERSLAG: Penger som skulle vært på supporterklubbens konto er borte, sier leder Raymond. Nå er et tidligere sentralt medlem anmeldt for underslag.

Foto: Øystein Nygård

– Det var på grunn av bekymringer at vi startet å undersøke dette. Det er snakk om små detaljer som medførte mistanke om at økonomien i supporterklubben hadde blitt misligholdt, sier leder Raymond Johnsen til NRK.no.

På spørsmål om hvilke detaljer det dreier seg om, sier Johnsen at det er snakk om penger som skulle vært på konto, nå er borte.

– Det er så enkelt som det. Penger som vi skulle hatt er borte, fortsetter han.

Får ikke kontakt

Johnsen ønsker ikke å kommentere hvor mye penger det er snakk om. Han vil heller ikke si noe om kassabeholdningen per i dag.

– Dette er detaljer som kommer vi tilbake til.

– Har dere vært i kontakt med vedkommende som nå er anmeldt?

– Nei, vi har ikke oppnådd kontakt med vedkommende de siste ukene, og det forsterker mistanken.

– Vi kommer ikke til å gå ut med navn, sier Johnsen videre.

Gikk økonomien etter sømmene

Det var 22. mai 2014 årsmøtet til Den gule horde (DGH) ble avholdt. Under årsmøtet ble også nytt styre valgt.

– I etterkant av årsmøtet har det nye styret gått DGHs økonomi etter i sømmene, og mistankene om store økonomiske uregelmessigheter ble bekreftet i dette arbeidet, skrev Johnsen i en pressemelding tidligere i dag.

Vedkommende som var mistenkt var et sentralt medlem i DGH. Denne personen ble politianmeldt onsdag, opplyser supporterklubben.