Hopp til innhold

Tilstanden til kvinnen er fortsatt alvorlig, men stabil

Ei kvinne i 20-årene er alvorlig skadd etter at en bil fikk sleng, snurret rundt og traff fjellveggen mellom Stokmarknes og Melbu seint tirsdag kveld.

En alvorlig skadd etter trafikkulykke på Steilo i Vesterålen

ALVORLIG SKADD: Klokka 22.55 tirsdag fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien på fylkesvei 82 på Steilo, og at tre personer var skadd. Samtlige nødetater rykket ut og var på stedet etter kort tid.

Foto: Bengt Are Pettersen

Tilstanden til den skadde jenta er fortsatt alvorlig, men stabil.

– Jenta er forsatt til behandling hos UNN. Tilstanden er alvorlig, men stabil, og det vil den nok være noen dager, opplyser Marit Einejord ved Universitetssykehuset Nord-Norge til VOL.

Den unge kvinnen ble i all hast fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø (UNN) i luftambulanse samme kveld.

– Tilstanden er alvorlig. Hun får nå medisinsk behandling ved operasjons- og intensivklinikken ved sykehuset, opplyser kommunikasjonsrådgiver Marit Einejord ved UNN til NRK.no.

To lettere skadd

To unge menn som også var i bilen fikk moderate til lettere skader i trafikkulykken som skjedde ved Steilo på fylkesvei 82 mellom Melbu og Stokmarknes like før klokka 23 tirsdag. Disse to ble fraktet til sykehuset på Stokmarknes.

Politiet etterforsker ulykken, og har foretatt en teknisk undersøkelse på ulykkesstedet.

– Bilføreren sitt førerkort er rutinemessig beslaglagt, opplyser operasjonsleder i Midtre Hålogaland politidistrikt Anne Karlsen til NRK.no.

Snurret rundt

En alvorlig skadd etter trafikkulykke på Steilo i Vesterålen

Bilen fikk sleng og traff en bergvegg.

Foto: Bengt Are Pettersen

Klokka 22.55 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien på fylkesvei 82 på Steilo, og at tre personer var skadd. Samtlige nødetater rykket ut og var på stedet etter kort tid.

Det viste seg at en av de involverte var alvorlig skadd. De øvrige to hadde pådratt seg moderate eller lettere skader.

Traff bergvegg

– Føreren av bilen har forklart at han fikk sleng, etterfulgt av en kontrasleng som førte til at de havnet utenfor veien, sier lensmann i Hadsel Per Erik Hagen til NRK.no.

Han opplyser også at det er mistanke om uaktsom kjøring.

Politiet og Statens vegvesen har gjort det nødvendige arbeidet på ulykkesstedet, og ulykken etterforskes videre av stedlig politi.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.