Normal

– Vi skal ta tre poeng i kveld

Bodø/Glimt stiller med selvtillit før kampen mot bunnlaget Sandnes Ulf.

Glimt-kaptein Ruben Imingen

– Vi må jobbe godt defensivt i kveld, og samtidig fortsette å tro på spillestillen vi har holdt fast ved i hele år, sier kaptein Ruben Imingen.

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Laster innhold, vennligst vent..

Etter tre poeng borte mot Sogndal forrige søndag er det et kampklart Bodø/Glimt som tar i mot Randall Brenes' tropp på Aspmyra i kveld.

– Det er en viktig kamp. Vi møter et lag som kjemper for å overleve i ligaen, og det blir nok tøft, sier Glimt-kaptein Ruben Imingen til NRK.no.

Med to nye spillere i troppen, blant dem indreløper Daniel Berntsen, ser Imingen nå lyst på det som frem til forrige søndag var en begredelig tapsrekke for de helgule.

– Stemninga er god

Ruben Imingen

Ruben Imingen mener troppen er klar for en tøff hjemmekamp.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix
Seier

Dominic Chatto feirer målet mot Sogndal forrige søndag.

Foto: Snæland, Alf Vidar / NTB scanpix

Fem strake tap eliteserien var fasiten før Glimt møtte Sogndal, og nedrykksspøkelset pustet laget i nakken. Med tre poeng reddet gultrøyene seg fra kvalifiseringsplass, og før dagens oppgjør ligger Glimt på 12. plass med 21 poeng.

– Stemninga er svært god i laget. Når man har tapt mange kamper på rad er det fantastisk å få tre poeng igjen. Det gir oss selvtillit i treningsarbeidet som vi tar med oss videre, sier kapteinen.

Dominic Chatto ble matchvinner mot Sogndal med drømmetreffet som gav kampens eneste mål. Det var nordlendingenes første seier i eliteserien siden mai.

Til tross for Sandnes Ulfs bunnplassering på tabellen tar ikke kapteinen lett på motstanderen under kveldens oppgjør.

Går for seier

Bodø/Glimt ligger fire plasser over Rogalendingene på tabellen før kampstart på Aspmyra. Sist lagene møttes var det Sandnes Ulf som trakk det lengste strået med stillingen 1-0.

– Vi må stå i mot og jobbe godt defensivt i kveld, samtidig skal vi fortsette å ha tro på spillestillen vi har holdt fast ved i hele år. Vi skal jobbe knallhardt.

– Tar dere med dere tre poeng videre i kveld?

– Jeg mener det. Vi har trent bra denne uka, og vi går for seier. Men det blir ikke en lett kamp, avslutter Ruben Imingen.

Laster innhold, vennligst vent..