NRK Meny
Normal

– En drømmesituasjon for en keeper

Bodø/Glimt er klar for kvartfinalen i cupen etter at laget vant over Haugesund. Kampen gikk til ekstra omganger og straffespark, der ble det Bodø/Glimt-keeper Hannes Haldorsson som reddet den avgjørende straffen.

Bodø/Glimt jubler over 7-6-seier over Haugesund på Aspmyra

Bodø/Glimt jubler over 7-6-seier over Haugesund på Aspmyra.

Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

– Det er ekstremt deilig å få oppleves på Aspmyra. For en keeper er det jo en drømmesituasjon å redde det siste sparket i en straffekonkurranse, sier Hannes Haldorsson til NRK.

2-2 etter 90 minutter og 3-3 etter ekstraomganger gjorde at det måtte straffespark til for å skille Bodø/Glimt og Haugesund på Aspmyra. Først på den 16. straffen kom den avgjørende bommen, og synderen var Haugesunds Sverre Bjørkkjær. Dermed gikk de gule fra Bodø videre med 7-6. Glimts Trond Olsen og Haugesunds Sondre Tronstad bommet også på hver sin.

Også Tromsø slo ut en eliteserierival. Thomas Lehne Olsen sørget for Tromsøs avgjørende 3-2-scoring 12 minutter ut i 1. ekstraomgang mot Odd. Tromsø ledet 1-0 etter mål av Sofien Moussa, men to scoringer av Bentley snudde til Odds fordel før pause. Runar Espejord scoret Tromsøs 2-2-mål.

Oppdateres.

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
I tredje episode av Stortvildet må Erna Solberg tegne Jonas Gahr Støre. KrF må debattere som SV og motsatt. Hvem vinner debatten?
 Er Jonas Gahr Støre (Ap) god på seksualundervising? Se episode 2 av Stortvildet.