– Det er nå vi skal vi se hva vi duger til

Bodø/Glimts Ulrik Berglann mener de kommende kampene vil definere sesongen for Bodø/Glimt.

berglann

Ulrik Berglann håper Glimt kan juble for årets første poeng etter dagens kamp mot Sarpsborg 08.

Laster innhold, vennligst vent..

Etter tre serierunder ligger Bodø/Glimt ligger nederst på tabellen, og er det eneste laget som står uten poeng.

– Jeg er ikke bekymret over at vi har tapt tre seriekamper. Vi har spilt mot Molde og Odd, to av Norges beste lag. Men det er klart at vi er nødt til å begynne og ta poeng, sier Glimt-vingen Ulrik Berglann.

Sikker på at det snur

I dag møter Bodø/Glimt Sarpsborg 08 i Østfold, et lag Berglann mener det skal være gode muligheter til å ta årets første poeng. I fjor tapte Glimt borte hjemme og borte mot Sarpsborg 08.

– Å ta poeng mot Molde og Odd ville egentlig vært bonus. Det er nå vi skal vise hva vi duger til og begynne å vinne kamper. Det er jeg 100 prosent sikker på at vi vil klare, sier 22-åringen fra Nesna.

På de tre første kampene har Bodø/Glimt sluppet inn 10 mål, men onsdag klarte de å holde nullen da de vant 6-0 borte mot Kirkenes i første runde i cupen. Nå gjelder det å få med seg opplevelsen fra den kampen inn i serien.

– Vi fikk scoret mange mål og trent på grunnprinsippene i spillet vårt. Kampen har gitt oss en selvtillit inn i laget, sier Berglann.

Spydspiss uten seriemål

Assistenttrener Aasmund Bjørkan håper cupkampen fører til at det nå løsner for lagets nye spiss Fitim Azemi. 22-åringen kom fra Follo før sesongen og har fortsatt ikke scoret i serien. Men i cupkampen mot Kirkenes scoret han tre mål.

Aasmund Bjørkan

Aasmund Bjørkan

Foto: Niklas Aune Johnsen / NRK

– Azemi har vært god de første kampene, men når du er spiss så er det viktig å få nettsus. Det gjør noe med selvtilliten. Forhåpentligvis får vi se det i dag, sier Bjørkan.