NRK Nordland - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Se hele debatten om psykisk helse fra Stormen i Bodø 11. oktober.

Siste nytt

 • Hentet av ambulanse

  Kvinna som var involvert i en sykkelulykke i Bodø er hentet av ambulanse, skriver Avisa Nordland. Ifølge avisa kan kvinna ha pådratt seg bruddskader. Årsaken til ulykka er så langt ikke kjent.

 • Sykkelulykke i Bodø

  En person skal være skadet etter en sykkelulykke i Bodø sentrum, melder vitner. Ulykken skal ha skjedd like ved Herredshuset. Skadeomfang er så langt ikke kjent. Nødetatene er på stedet.

 • Vil stoppe seismikkskyting

  WWF ber regjeringen om å stoppe all seismikkskyting i nordområdene på grunn av mangelfull kartlegging. Klima- og miljødirektoratet sier at de i likhet med WWF er bekymret over at mer støy i havområdene kan påvirke dyrelivet, men at de ikke ser behov for nye reguleringer.

 • Endringer for skuterlappen

  Alle nye skuterførere må heretter gjennom opplæring i bruk av skredvarsler, søkestang og skredsøker, sier Kristian Øvernes i Vegvesenet til NRK. Siden tusenårsskiftet har 16 skuterkjørere mistet livet i skredulykker i Norge.

Laster innhold, vennligst vent..

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Surfer Shannon Ainslie blir jaget av spekkhoggere som forveksler han med sel, skal vi tro forskerne.
I tredje episode av Stortvildet må Erna Solberg tegne Jonas Gahr Støre. KrF må debattere som SV og motsatt. Hvem vinner debatten?