NRK Nordland - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Se hele debatten om psykisk helse fra Stormen i Bodø 11. oktober.

Siste nytt

 • Pågrep truende mann på Fauske

  Politiet har pågrepet en mann i 20-årene på Fauske i forbindelse med et helseoppdrag. Patruljen skulle bistå helsevesenet i en situasjon, hvor denne mannen fremstod såpass truende at de ble nødt til å bruke pepperspray. Han er pågrepet og blir satt i arrest.

 • Jeger bekreftet omkommet etter fall

  Fredag fikk politiet melding om ei fallulykke i Lofoten. En mann i et jaktfølge var savnet etter å ha falt utenfor ei skrent i området ved Moltinden på Ramberg i Lofoten. Klokken 15:02 ble mannen funnet død av ambulansehelikopter. Han er fraktet til Gravdal sykehus og pårørende er varslet.

 • Rykker ut til fallulykke fra fjell

  Nødetatene har rykket ut til ei fallulykke i forbindelse med rypejakt på Moskenesøya. – Vi fikk melding fra AMK om en som hadde ramlet utfor et fjell i forbindelse med henting av rype. Luftambulanse fra Evenes er på stedet, sier redningsleder Tore Hongset i HRS Nord-Norge.

 • Mistenkt for ruspåvirket kjøring

  En mann i 40-årene i Bodø ble i dag stanset av politiet på grunn av mistanke om ruskjøring. Vedkommende er fremstilt for lege og bevissikring foretas. Politiet oppretter sak på forholdet.

Laster innhold, vennligst vent..

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Surfer Shannon Ainslie blir jaget av spekkhoggere som forveksler han med sel, skal vi tro forskerne.
I tredje episode av Stortvildet må Erna Solberg tegne Jonas Gahr Støre. KrF må debattere som SV og motsatt. Hvem vinner debatten?