NRK Nordland - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Bastesen gjør comeback

  Den tidligere hvalfangeren og stortingsrepresentanten Steinar Bastesen (72) er tilbake i politikken. Bastesen leder nå Kystpartiet sitt lokallag i Brønnøy og sikter seg inn mot kommunevalget om to år, skriver Brønnøysunds avis.

  Steinar Bastesen
  Foto: Ole-Christian Olsen / NRK
 • Rettssikkerheten trues

  Jusshjelpen i Nord-Norge mener rettssikkerheten trues av det foreslåtte statsbudsjettet. De vil miste en tredjedel av støtten. Justis- og beredskapsdepartementet mener det fortsatt er flere midler til spesielle rettshjelpstiltak.

 • Påkjørsel bakfra

  To biler er involvert i en påkjørsel bakfra på Riksvei 80 ved Bertnes i Bodø. Ingen personskader melder politiet som hjelper til på stedet.

 • Ny ledelse i Nordland Høyre

  Bodøværingen Grethe Monica Fjærvoll (51) er innstilt som ny leder i Nordland Høyre. - Fjærvoll har bidratt til å gjøre gode valg for Høyre i Bodø. Så med henne mener valgkomiteen at Nordland Høyre vil få en leder som kjenner organisasjonen og som er tett på politikk. I pressemeldingen står det også at ordfører i Evenes Svein Erik Kristiansen (39) er innstilt som ny 1. nestleder.

  Grethe Monica Fjærvoll, gruppeleder Nordland Høyre
  Foto: Katrine Olsen Sørgård / NRK
Laster innhold, vennligst vent..

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Surfer Shannon Ainslie blir jaget av spekkhoggere som forveksler han med sel, skal vi tro forskerne.
I tredje episode av Stortvildet må Erna Solberg tegne Jonas Gahr Støre. KrF må debattere som SV og motsatt. Hvem vinner debatten?