NRK Nordland - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Se hele debatten om psykisk helse fra Stormen i Bodø 11. oktober.

Siste nytt

 • Narkoaksjon på skole

  Politiet har i dag utført en planlagt narkoaksjon ved Fauske videregående skole, etter mistanke om bruk og besittelse av narkotika, skriver Avisa Nordland. Politiet har fått flere bekymringer om bruk av narkotika blant elever på skolen. Ifølge avisa blir det gjennomført avhør og annen etterforskning etter aksjonen.

 • Kjørte for fort

  Utrykningspolitiet i Nordland har gjennomført laserkontroll på E6 ved Nygård i Rombak utenfor Narvik. Det ble skrevet ut tre forenklede forelegg, og høyeste hastighet ble målt til 80 km/t i 60-sona, ifølge politiet.

 • Førerkortet inndratt

  Utrykningspolitiet har stoppet en bilfører i 30-årene på Leknes, som fremstår som ruspåvirket. Mannen er fremstilt for legevakt for bevissikring, melder politiet.

 • Stengt tunnel

  På E10 Lofotens fastlandsforbindelse er Sløverfjordtunnelen stengt fra klokken 18 til 21 på grunn av en øvelse, ifølge Statens vegvesen. Eneste mulighet for passering er i tidsrommet 19.30-19.45, med ledebil.

Laster innhold, vennligst vent..

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Surfer Shannon Ainslie blir jaget av spekkhoggere som forveksler han med sel, skal vi tro forskerne.
I tredje episode av Stortvildet må Erna Solberg tegne Jonas Gahr Støre. KrF må debattere som SV og motsatt. Hvem vinner debatten?