NRK Nordland - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

  • Ber folk redusere strømforbruket

    Helgeland Kraft ber kundene sine om å redusere strømforbruket til et minimum, da strømnettet er hardt belastet for tiden. I forbindelse med det kalde været øker strømforbruket og linjenettet er helt på grensen av hva som er forsvarlig, skriver Helgelendingen.

  • Beskatning av rederivirksomhet

    Norges særordning for beskatning av rederivirksomhet er i dag blitt godkjent av EØS-tilsynet ESA for ti nye år. Norges skatteordning fritar skipsfart for alminnelig inntektsskatt. I stedet betaler rederiene skatt basert på fartøyenes tonnasje, noe som gir en betydelig lavere rate, det skriver de i en pressemelding.

  • Nordlendinger plages av juleallergi

    En fersk undersøkelse gjennomført av analysebyrået YouGov på vegne av Allergiguiden viser at 26.000 nordlendinger plages av "juleallergi". Juleallergi er allergi mot juletrær, røkelse, støv fra julepynt og mye av det andre vi omgir oss med i desember, skriver Allergiguiden i en pressemelding.

Laster innhold, vennligst vent..

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Kjell Robertsen filmer fuglelivet fra verandaen sin. Han fikk en litt nærmere titt en planlagt, når en måke stjeler kameraet hans.
Sålangt har det bare vært tilbud om PCI-behandlig i Tromsø i Nord-Norge. Nå skal endelig Bodø få behandlingen, men ikke før i 2019.