Narvik topper tabellen etter seier

Narvik Hockey spilte lørdag ettermiddag mot Bergen. Det endte med seier til hjemmelaget fra nord.

Etter 8 minutter satt Robin Söderqvist inn 1–0 etter målgivende fra Erik Oskar Harr. Deretter tok det drøyt 20 minutter før neste målscoring kom, denne gangen fra gjestene. Etter 32 minutter utlignet David Oscar Nilsson for Bergen.

De siste 10 minuttene av kampen ble svært målrike.

2–1 til Narvik ble satt inn av Marcus Nordlund etter 50 minutter, før Cavin Leth la på til 3–1 etter 54 minutter.

Kun et minutt senere reduserte Adrian Berget til 3-2, men like før slutt punkterte Samuel Klungtveit etter å ha satt inn 4–2 til Narvik.

Narvik står med 9 poeng etter tre kamper, og leder 1. divisjon. Comet har imidlertid bare spilt to kamper og kan gå opp på likt antall poeng.