Junkeren yppet seg mot Lillestrøm - Bodø/Glimt enkelt videre

Cupeventyret stoppet i 2. runde for IK Junkeren på nivå fire. Onsdag ble det tap mot eliteserieleder Lillestrøm i Nordlandshallen.

Men det hindret ikke Bodø-laget å gi gjestene fra Romerike en skikkelig kalddusj 15 minutter ut i kampen. Sidad Najah Chooly sendte Junkeren opp i 1-0.

Etter 22 minutter slo derimot Lillestrøm tilbake ved Hólmbert Aron Fridjonsson, før snuoperasjonen var et faktum like før pause da Pål André Helland skrudde et frispark inn i mål.

Kampen i Bodø endte 2-1 til Lillestrøm.

Lenger nord i landsdelen hadde fjorårets serievinner og cupfinalist Bodø/Glimt reist til Harstad i 2. runde i cupen.

Gjestene fra Bodø reiste ikke hjem før fem baller var i nettet bak Harstad-målvakt Erlend Gabrielsen.

Elias Kristoffersen Hagen (15', 45'), Gilbert Koomson (24') og Isak Helstad Amundsen (41', 61') scoret Glimts fem mål.

Resultatet i kampen ble 5-0.