- Vi kommer gjerne til Nordland

Bandets manager, Kjell Harald Wiik bekrefter at det har kommet en henvendelse fra arrangører i Bodø. - Vi tar gjerne turen nordover, sier han.

A-ha

Superheltene:a-ha er tidenes norske popsuksess. Kanskje tar de turen til Bodø?

Foto: Berit Roald / Scanpix

Nyheten om at a-ha gir seg etter en verdens-omspennende avskjedsturné neste år har fått konsertarrangører over hele landet til å snu seg rundt.

Manager Kjell Harald Wiik bekrefter at de har vært i kontakt med Thomas Olavsen, som blant annet har spilt en sentral rolle i booking til Parkenfestivalen i Bodø.

LES OGSÅ: – It's time to move on, sier a-ha

Positiv manager

– Vi ser på mulighetene, og det hadde vært artig å få det til, sier Wiik, men understreker at fortsatt er mye som skal på plass for at konsert i Bodø blir en realitet.

– Etter at vi slapp nyheten om at a-ha gir seg har flere konsertarrangører og festivaler meldt sin interesse. Fortsatt har vi ingen konkret dato, og det har foreløpig ikke vært noen avtalemøter mellom oss og arrangører i Bodø, sier Wiik.

HØR: 1985: Morten Harket om a-has gjennombrudd, til reporter Lars Lønne

SE: A-ha i Blikkbåx

– Har sjekket datoer

Når NRK ringer Thomas Olavsen har han få opplysninger å gi, men bekrefter at han gjerne vil ha a-ha til Bodø.

- Vi har sjekket ut hvilke datoer a-ha er ledige for å finne om det kan være aktuelt for oss, sier Thomas Olavsen.

A-ha med Morten Harket (t.h.) og Magne Furuholmen

Gir seg: Popeventyret er over for a-ha. Forrige uke annonserte gruppa at nok er nok.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Olavsen sier at han ikke har kommet med noen konkret forespørsel til a-ha enda.

– Ingenting er klart. Dette må regnes på, det skal gjøres mange vurderinger. Foreløpig er det ikke noe som er sikkert, understreker Olavsen.

– Ring meg om en måned

Manager Wiik sier at Bodø kan få tøff konkurranse fra andre byer som også vil ha Harket, Furuholmen og Waaktar på besøk.

– Det kommer henvendelser fra hele verden. Etter hvert skal vi se på tilbudene og bestemme oss for hvem som skal få arrangere konsertene på avskjedsturneen. Om en måned vet vi mer, lover Kjell Harald Wiik.

Flere konserter i Oslo

LES OGSÅ: a-ha snart utsolgt

Konserten i Oslo Spektrum 4. desember 2010 er den siste konserten den norske supergruppa gjør. Men allerede 6. Og 7. november skal a-ha spille to konserter i Oslo Spectrum, i forbindelse med årets Foot of the Mountain-turné.

Billettene til disse konsertene ble lagt ut i mai i år, før fansen visste at a-ha tenker å legge opp.