NRK Meny
Normal

- Møt opp tidlig på Aspmyra

Møt opp tidlig! Det er den klare oppfordringen fra Bodø/Glimt foran kveldens thrilleroppgjør mellom Glimt og Tromsø.

Fredrik Persson, Bodø/Glimt

GLEDER SEG:Med over 4 000 billetter solgt, mener arrangementssjef Fredric Persson i Bodø/Glimt at det er grunn til å forvente stor pågang i billettlukene på stadion.

Med over 4.000 billetter solgt, mener arrangementssjef Fredric Persson i Bodø/Glimt at det er all grunn til å forvente stor pågang i billettlukene på stadion. Klubben oppfordrer derfor publikum til å møte opp ekstra tidlig til «Slaget om Nord-Norge».

Les også: Får ikke vokte TIL-målet

– Vi har solgt bra med billetter før denne kampen, men vi forventer fortsatt stor pågang i våre billettluker på stadion. Vi ønsker ikke at noen blir stående utenfor Aspmyra når avspark går, og ber derfor folk møte opp ekstra tidlig, sier Fredric Persson

– Kjøp billett på forhånd

Tilskuere Aspmyra

GULT blir kveldens farge på Aspmyra.

Foto: Einar Breivik / NRK

Selv om det selges billetter på Aspmyra Stadion, understreker Persson at det fortsatt er mulig å kjøpe Glimtbilletter på nett helt opp til kampstart. Billetter kan også kjøpes på alle byens Narvesenkiosker og på 7 Eleven.

Les også: Skjebnekamp for Glimt

– Det er helt klart en fordel at våre gjester kommer til Aspmyra med en billett kjøpt på forhand. Da slipper man å stå i billettkø, og kan i stede gå rett til porten og så inn på stadion, sier arrangementssjefen.

Joddski varmer opp

Joddski på VG-lista Topp 20 i Trondheim 2009

SKAL VARME OPP PUBLIKUM: Joddski skal få publikum i den rette stemninga før avspark.

Foto: Erlend Lånke Solbu / NRK

Som kjent skal bodøartisten Joddski avholde en minikonsert på Aspmyra før kampen. Joddski går på scenen 17.30. Persson håper flest mulig er inne på Aspmyra Stadion til den tid.

– Konserten til Joddski er noe alle definitivt bør få med seg. Vi starter oppladningen til rundt Aspmyra Stadion allerede klokken 15.00. Her vil det være mange spennende aktiviteter for hele familien, avslutter arrangementssjef Fredric Persson.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.