Hopp til innhold

Her har de fått en ny Lotto-millionær

Denne helga vant to nordlendinger 4,3 millioner hver. Det må være litt av ei førjulsgave.

Sol over Ørnes i februar

MELØY: En av de to heldige i gårdagens SuperLotto-trekning bor i Meløy. Bildet er fra Ørnes, men kupongen ble kjøpt i Neverdal.

Foto: Almar Bergli

De to heldige nordlendingene som har grunn til å smile ekstra bredt kommer fra Meløy kommune og fra Henmnes kommune. Hele 57 millioner kroner ble fordelt på tilsammen 13 heldige vinnere i SuperLotto. Dermed fikk de vel 4,3 millioner kroner hver.

Ubesvarte anrop

Tilsammen er det tre vinnere nordpå denne helga. Norsk Tipping har snakket med begge fra Nordland etter gårdagens trekning.

– En kar fra Hemnes ringte vår kundeservice i formiddag. Han var veldig spent på hvorfor han har fire ubesvarte anrop fra Norsk Tipping en lørdags kveld, forteller Ingrid Roterud Mathisen, som er ansvarlig for oppfølging av vinnere i Norsk Tipping.

Måtte vente til søndag

Mannen dro avgårde med kona for å gjøre noen ærender og først klokka 23.30 fant han fram telefonen og så de ubesvarte anropene.

– Et Hamar-nummer hadde forsøkt å oppnå kontakt. Da han så det var fra Norsk Tipping, fikk han det travelt med å finne frem kupongen sin og sjekke. Men ingen 7 rette der. Da øynet han håp om at han var en av de 13 SuperLotto-vinnerne, men siden kundeservice var stengt var det bare å vente til søndags morgen.

– Helt genialt

Og overfor Norsk Tipping kan Hemnes-mannen avsløre at han fikk seg noen timers søvn selv om han var spent..

– Jada, tror det eller ei, jeg har et godt sovehjerte så det gikk veldig fint.

Det var et spennende øyeblikk da han og kona ringte Norsk Tipping søndag og fikk bekreftet at "Ja, du er blitt SuperLotto-millionær", og "ja, det er 4.384.615 kroner på vei til kontoen din". Da ble det jubel i stua, ifølge den nybakte millionæren.

Hvordan opplever du å ha blitt millionær på1-2-3?

–- Det er helt genialt, spør du meg!

Rekka han vant på hørte til en kupong kjøpt den 6. desember hos COOP Prix Korgen.

– Hjertet pumper veldig

En kvinne fra Meløy vant også 4.384.615 kroner i SuperLotto

Norsk Tipping snakket med henne lørdags kveld.

– Oi, hjerte pumper veldig nå. Jeg klarer ikke å tenke, var hennes første kommentar da det gikk opp for henne at hun hadde blitt SuperLotto-millionær.

Lotto, Norsk Tipping
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Hun forteller at hun holdt på å ikke ta telefonen fordi det var ukjent nummer. Klarte ikke helt å tro på at hun hadde vunnet først.

Hun forteller at det er Extra hun spiller mest, og følte seg som verdens heldigste da hun en gang vant 3000 kroner.

Noe av millionpremien vurderer hun å bruke til å oppfylle en drøm om å reise jorden rundt.

Meløy-kvinnen vant på en kupong kjøpt hos Joker Neverdal tidlig i oktober.

Fikk ikke tak i Finnmarksvinner

En mann fra Kautokeino vant 3.307.265 kroner i den ordinære Lotto-trekningen

– Vi har dessverre intet telefonnummer vi får tak i vinneren på, så alle menn som har vært innom Rema 1000 i Kautokeino og spilt Lotto i løpet av siste uka bør følge med på bankkontoen sin de neste dagene, sier Ingrid Roterud i Norsk Tipping.