NRK Meny
Normal

- Har skjedd større cupbomber

Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen advarer de som tror laget vil få lett kamp mot Alta i kveld.

Kåre Ingebrigtsen
Foto: Bjarne Hagen / NRK

- Forskjellen mellom eliteserien og førstedivisjon er ikke stor, vi er nødt til å stå på 100 prosent. Senker vi oss litt ned, vil det bli fryktelig jevnt, sier Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen.

Tre tippeligalag allerede ute

Kveldens motstander i tredje runde i cupen, Alta, ligger på sisteplass i førstedivisjon med seks poeng etter 11 kamper. I helga tapte de 4-2 borte mot Moss.

- Alta er et godt lag. Det har skjedd større cupbomber i år enn at Alta slår Glimt ut av cupen.

Det sier Ingebrigtsen, og minner om de tre lagene fra eliteserien som allerede er ute av årets NM. Rosenborg gikk på et sjokktap mot Kristiansund, mens Lillestrøm og Ham-Kam røk ut for henholdsvis Eidsvold Turn og Valdres.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Gjør endringer

Til de to første cupkampene mot Mjølner og Mo gjorde Ingebrigtsen og trenerkollega Bent Inge Johnsen mange endringer på laget. Og forandringer vil det også bli i kveld fra startelleveren som fredag spilte 1-1 mot Rosenborg.

- Det er snakk om spillere som har vært gode både på trening og blant annet i treningskampen mot Tromsø som fortjener sjansen, forklarer Glimtsjefen.

Sparer Martins

Hvem det er, vil han ikke røpe før spillerne får laguttaket en drøy time før kampstart.

- Vi stiller med det beste laget vi har per i dag, og dette laget skal være godt nok til å slå Alta, sier Ingebrigtsen.

Men Thiago Martins spiller ikke i kveld. Det åpner muligheten for Stig Johansen eller Randall Brenes på topp. I tillegg vil sannsynligvis spillere som Ruben Imingen, Thomas Jacobsen og Stian Theting få muligheten til å vise seg fram.

- Dette er en god mulighet for spillerne som har slitt benken til å få vist seg fram. Det er mange spillere som er i form for tida, og da er det viktig for dem å få kamptrening, sier Ingebrigtsen.