NRK Meny
Normal

- Bodø/Glimt er ekle ...

... å spille mot mener Kjetil Rekdal. Søndag møtes Bodø/Glimt og Aalesund på Color Line Stadion.

Kjetil Rekdal

REKDAL: Forventer kontringer fra Bodø/Glimt.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Søndag blir det bunnkamp i Ålesund når AaFK ønsker Glimt velkommen til kamp, og trener Kjetil Rekdal vet hva som kommer på besøk.

- Vi vet hva vi møter. Vi møter et lag som ligger bakpå og kontrer. Og så har så scora på dødball i det siste, sier Aalesund-trener Kjetil Rekdal til NRK.

- De er ekle å ha med å gjøre, for det er dette de driver med. Og de er god på det. Derfor må vi være fornuftige og angripe med nok folk uten å miste ballen. I tillegg må vi vise en voldsom innsats, for det er det som gjelder i disse kampene.

Glimt vant i vår

Bodø/Glimt vant 3-0 mot Aalesund på Aspmyra i mai, Thomas Rønning, Trond Fredrik Ludvigsen og Jan Derek Sørensen scora. Noen seier til Bodø/Glimt vil Rekdal ikke ha snakk om på søndag.

- Vi må angripe Bodø/Glimt og sette de sånn under press at de begynner å sprekke uten at vi mister ballen for ofte på vei framover, for da kommer de på kontra.

Kjetil Rekdal mener at kampen på søndag er viktig med tanke på hvem som kommer til å rykke ned denne sesongen.

- Vinner av denne kampen kan ta et gigantisk steg not å berge plassen og vi vil selvfølgelig at det blir oss. Vi skal i alle fall ikke tape denne kampen, for da går Bodø/Glimt forbi oss og det skal vi virkelig unngå.

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Nyhetsreportasje fra NRK.
Hver dag havner store mengder med dårlig renset kloakk rett ut i fjordene våre. En rekke store norske kommuner bryter nemlig rensekravene viser NRKs kartlegging.