Will Smith og Robbie Williams sammen hos Skavlan

Det blir en stjernespekket sending når hollywoodstjerne og nobelvert Will Smith møter den britiske popartisten Robbie Williams hos Skavlan denne uken.

Will Smith og Robbie Williams

Will Smith og Robbie Williams møtes hos Skavlan 11. desember.

Foto: AP/AFP

Skavlan

Fredrik Skavlan får storbesøk neste uke.

Foto: Marten Levin / NRK

Forrige tirsdag ble det kjent at bråkebøtten Robbie Williams står på gjestelisten for tredje gang. I dag kan NRK.no avsløre at også nobelvertene Will Smith og Jada Pinkett Smith kommer for å koseprate med Fredrik Skavlan på fredag.

Les også: Robbie Williams tilbake hos Skavlan

Robbie-sprell?

– Det er fantastisk å ha gjester som Will og Jada Smith i studio, sammen med en artist som Robbie Williams. Han viste seg jo sist han var hos oss å være en mye bedre programleder enn meg selv, sier Fredrik Skavlan til NRK.no.

For Robbie Williams er blitt beskrevet som Fredriks Skavlans mest uforutsigbare gjest noen sinne, og sjansene er store for at popstjernen finner på noe sprell også denne gangen.

Les også: – Den perfekte talkshow-gjesten

Sist han var på besøk, tok han over programlederrollen og bombarderte håndballspiller Gro Hammerseng med spørsmål om hennes seksuelle legning.

Nett-TV: Se Robbie Williams grave i Gro Hammersengs privatliv

Ville tilbake

Etter å ha solgt 55 millioner album verden over, la Robbie Williams seg selv inn på en avvenningsklinikk i 2007. Nå, nesten tre år senere, er han tilbake med albumet «Reality Killed the Video Star».

– Hvordan har dere klart å få tre så store stjerner i samme program?

– Det var Robbie Williams som meldte seg på først. Han ville tilbake og har gitt inntrykk av å ha likt seg hos oss før. Vi synes han er en fantastisk gjest og gleder oss til å ha ham med i programmet igjen, sier prosjektleder Marianne Torp i Skavlan-redaksjonen.

Hollywoods best betalte

Esperanza Spalding

Esperanza Spalding kommer.

Foto: Nicolas Kamm / Scanpix/AFP

Skuespilleren Will Smith har to ganger blitt nominert til Oscar for sine rolletolkninger i filmene «Ali» (2001) og «The Pursuit of Happyness» (2007). Han har hatt hovedrollen i filmer som «I Am Legend», «Hitch» og «Men in Black», og er for tiden i gang med å produsere filmen «The Karate Kid» sammen med den norske regissøren Harald Zwart.

Ifølge finansmagasinet Forbes , er Smith den best betalte skuespilleren i Hollywood med en årsinntekt på over 450 millioner kroner i fjor.

Les også: Årets nobelartister er klare

Også Obamas ønskeartist, Esperanza Spalding , kommer i fredagens program.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.