Send oss din fiskevideo!

Har du en fin fiskeopplevelse liggende på mobilen eller kameraet ditt?

Rune Gokstad og Asgeir Alvestad

FISKENULL OG FISKENERD: Rune Gokstad har som mål å vinne fiskekonkurransen Millionfisken, men da må kunnskapsnivået opp. Denne høsten følger vi han når han skal lære seg: hvordan få fisk. Her sammen med sportsfisker Asgeir Alvestad i Lillesand.

Foto: Stein Hage / NRK

– Enten det er den virkelig store fisken som du aldri fikk opp i båten, eller det er den bitte lille som du har jaktet på så lenge, og som du endelig fikk, eller bare en annen fin opplevelse med fiske, sier NRKs Rune Gokstad.

Send fiskevideoen din inn, så kan det være at vi bruker den i «En naturlig helaften» på NRK1 i romjulen 2017.

Bruk skjemaet nederst!

Hvorfor biter fisken?

Rune Gokstad er i beste fall en middelmådig amatør når det gjelder sportsfiske. I høstens fiskeserie «Hvorfor biter fisken?» følger vi ham fra null til nerd, der han skal lære seg det han trenger for å vinne fiskekonkurransen Millionfisken i Salangen.

Rune Gokstad

Klarer Rune å vinne fiskekonkurransen?

Foto: NRK

Skal han vinne konkurransen har han mye å lære.

I løpet av fem episoder, tirsdager kl. 19.45 på NRK1, møter Rune flere sportsfiskere som alle er spesialister innen for sin lille sportsfiskesjanger. Ved hjelp av dem håper Rune å komme nærmere svaret på spørsmålet alle sportsfiskere lurer på: Hvorfor biter fisken?

  • Episode 1: Kystfiske
  • Episode 2: Havfiske og laksefiske
  • Episode 3: Isfiske og båtfiske etter gjedde
  • Episode 4: Ørret og harr
  • Episode 5: Millionfisken

Slik sender du inn video

Last opp den originale filen slik den er tatt opp i kamera. Det gir best kvalitet. Altså – du må ikke bearbeide filen i andre programmer før du laster den opp. OBS: Bruk google chrome nettleser når du laster opp!