NRK Meny
Normal

Åtte deilige turmatoppskrifter

Deltakerne i Familieekspedisjonen på NRK har fått erfare at mat i sekken kan veie mye. Et gourmet-tips er å tørke maten hjemme, og tilsette vann på tur.

Deltakere i Familieekspedisjonen på NRK

SPISEPAUSE: Deltakerne i Familieekspedisjonen på NRK nyter en pause. De har erfart at sekken fort blir tung hvis den fylles med alt man har lyst å spise. Derfor er det lurt å fordele byrden, én porsjon i hver sekk!

Foto: NRK

Disse rettene er enkle å lage, eller ingrediensene er lette å bære.

Enkle retter for bål, stormkjøkken eller termos

1. Pakk inn pølser og grønnsaker i folie. Skikkelig digg restemat!

(Klikk på oppskriftene)

2. Eller med laks ...

3. Tørk maten hjemme, tilsett vann på tur. Gourmet som veier lite.

4. Suppe på termos, enklere blir det ikke. Her med fisk:

5. Artig forrett!

6. Barnas favoritt!

7. Wok i vei!

8. Turdessert :-)

Finn mer inspirasjon på nrk.no/mat