skilleHør MusikknyttskilleNotodden 2006skille_slutt
Musikk Artister 3_1_banner
Her er du: NRK.no > Musikk > Artistar Sist oppdatert 16:10
Har du tips? Send mail til musikk@nrk.no

spacer
VELG ARTIST
A B C D E F G H I J K L M N O P
Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Andre
Samleside: AUDIOSLAVE

Out of Exile

Audioslaves nye CD kommer ut denne uka. Men musikken supergruppa presenterer på «Out of Exile» er flat og uten glød, mener vår anmelder Svein Terje Torvik.

BAKGRUNN

Audioslave

Amerikansk rock / metal-band, dannet i 2001, debuterte i 2002. Se bilder: Norwegian Wood 2003 Quart 2005

Audioslave til Quartfestivalen

Toffen Gunnufsen (foto: NRK Sørlandet)
Audioslave har bekreftet at de kommer til årets Quartfestival. Salget av festivalspass går raskere enn i fjor, sier Toffen Gunnufsen.

Supergruppe innfridde

Den nye supergruppa Audioslave, sammensatt av folk fra Rage Against The Machine og Soundgarden kom for å bevise at de kan stå på egne bein. Det gjorde de som en verdig avslutning på årets Norwegian Wood.

Rockeminne fra Audioslave

Audioslave skal gjøre Norwegian Wood og Frognerbadet om til ruiner med drøy rock i juni. Men før den tid kan du høre Brad Wilk fra bandet gi deg sitt rockeminne.

Audioslave til Norwegian Wood

Et av fjorårets mest spennende rockeband inntar scenen i Frognerbadet søndag 15. juni. LES OGSÅ: Crowes til Wood, Dandyer til Norwegian Wood.

Bjørn Berge anbefaler til jul

Bjørn Berge har nettopp flydd over dammen etter sine første Amerika-konserter. Bluesmannen trekker fram 3 CDer til trøkk og forlystelse.

Audioslave kan Pyro!

Gud hjelpe oss... Den nye Audioslave-videoen er det tøffeste som er laget på denne siden av 70-tallet. Siden den er full av herlige pyro-effekter kunne vi jo ikke la være å elske den. Ta en titt her.

Supergruppa Audioslave

De kommer fra to av 90-tallets største rockeband, som til sammen har solgt over 35 millioner album. Audioslave har sine røtter i Soundgarden og Rage Against the Machine.

Ukas album uke 47 - Audioslave "Audioslave"

Soundgarden-sjef Chris Cornell jammet med Rage Against The Machine - resultatet ble bandet Audioslave som er ukas album på Petre denne uka.


Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no