skilleHør MusikknyttskilleNotodden 2006skille_slutt
Musikk Artister 3_1_banner
Her er du: NRK.no > Musikk > Artistar Sist oppdatert 16:10
Har du tips? Send mail til musikk@nrk.no

spacer
VELG ARTIST
A B C D E F G H I J K L M N O P
Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Andre
Samleside: FOO FIGHTERS

Invitert på øl med Foo Fighters

De gruvearbeiderne som har vært fanget i en gruvegang i to uker, er invitert på en kald øl med Dave Grohl fra Foo Fighters.

BAKGRUNN

Foo Fighters

Amerikansk rock-band, dannet i 1995, debuterte i 1995. Da Nirvana-vokalist Kurt Cobain begikk selvmord i 1994, var det mange som spådde de resterende bandmedlemmene nord og ned. Trommis Dave Grohl gjorde alle spådommer til skamme. Se bilder: Lydverket Quart 2005

Foo Fighters til Quart

De amerikanske bandene Foo Fighters med Dave Grohl (bildet) i spissen og Green Day er klare for neste års Quart-festival i Kristiansand.

Grohl angriper Bush

Rocker Dave Grohl, kjent som frontmann i Foo Fighters, er rasende på president George W. Bush.

Lager dobbeltalbum

Foo Fighters' neste plate blir etter alt å dømme et dobbelt-album, delt mellom ti akustiske låter og ti som er helt ko-ko. Les også: Biografi Foo Fighters

Kampseier for Foo Fighters

Det er fryktelig vanskelig å mislike Foo Fighters. Men det er også litt vanskelig å like dem like godt hele tiden.

Foo Figthers direkte i MusikkMisjonen!

Alle rockehjerter gleder seg når Foo Fighters kommer til Norge onsdag 4. desember og takket være NRK Petre er det ikke bare et fullsatt Oslo Spektrum som får nyte godt av besøket. MusikkMisjonen sender nemlig hele konserten direkte!

Fra undergrunnen til rockehimmelen

Som 17-åring spilte han for undergrunnsheltene Scream. 21 år gammel blir han trommis for Nirvana. Fire år senere starter han suksess-bandet Foo Fighters. Dave Grohl (33) er i ferd med å bli en rockelegende.

Foo Fighters tilbake

Mange var bekymret for at Foo Fighters' frontmann Dave Grohl ville prioritere jobbinga i Queens of the Stone Age, men nå roer bandet fansen med nytt album i oktober.

Grohl tar stikkene fatt igjen

Foo Fighters' frontmann og tidligere Nirvana-trommis Dave Grohl har nok en gang satt seg ved trommesettet - nå for Queens Of The Stone Age.

Foo Fighters setter ned rockefoten

Når Dave Grohl og gutta går i studio senere i år for å spille inn materiale til nytt album, vil de ha med seg AC/DC's klassiske album "Back in black" som inspirasjon.
MER  [Musikk]


Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no