Ydmyket Brann

Målene trillet inn i Ålesund. AaFK vant 3-0 etter scoringer fra Pablo Herrera Barrantes, Tor Hogne Aarøy og Alexander Mathisen.

Aalesund - Brann

Hoppende glade Aafk-spillere etter at de har slått Brann 3-0.

AaFK lekte med gjestene fra sør. Brann slet som vanlig på Color Line Stadion. De rødkledde virket tafatte og klarte ikke å skape sjanser.

AaFKs Alexander Mathisen la på til 3-0 i 71. minutt etter corner fra Herrera Barrantes, som traff Branns Eirik Bakke. Bakke headet rett i Mahiesen, som banket til på hel volley.

Pablo Herrera Barrantes scoret målet for AaFK i det 51. minutt. 12 minutter etter fulgte Aarøy opp med scoring, etter innlegg fra Herrera Barrantes. Aarøy hadde en målsjanse like før.

Det første målet som en suser fra 20 meter.

Her kan du se detaljene fra kampen:

AaFK-Brann - Kampen direkte

Kjemper for plassen

AaFK og Ketil Rekdal kjemper for eliteserieplassen, det var bare to poeng ned til kvalikplass før kveldens kamp. Ketil Rekdal og AaFK har dermed hevet seg litt over bunnstriden med de tre poengene laget sikret med seier over Brann.

Peter Kopteff sliter med sitt høyre kne, og måtte stå over dagens kamp. Demar Phillips og Johan Arneng sonte begge karantener for kort. Phillips ble utvist i begge sine to siste kamper.

Nesten komplett

Brann hadde Petter Waagan Moen tilbake etter skade. Og Brann-trener Steinar Nilsen kunne velge i en bortimot skadefri stall kampen.

Brann har slitt i Ålesund, dette var det tredje tapet for dem på Color Line Stadion.

Ordkrig i Bergen

Da lagene møttes i Bergen 25. juni, var det Eirik Bakke og Ketil Rekdal-episoden som fikk mest omtale etterpå. Rekdal kalte Bakke for alkis. Bakke nekter nå å ta Aafk-treneren i hånden. Kampen endte 2-1.

For øvrig har Aafk-ledelsen fått en ekstra bekymring på grunn av Lyns økonomiske situasjon. En konkurs i Lyn vil føre til at kamper strykes, og poengtrekk for de andre lagene. Dette vil gå hardest utover AaFK, som vil miste seks poeng.