Magnus Wolff Eikrem bekrefter Molde-overgang

Manchester United-spilleren Magnus Wolff Eikrem bekrefter at han signerer en kontrakt med Molde. Han blir dermed Ole Gunnar Solskjærs første signering som manager.

Magnus Wolff Eikrem

Manchester United-spiller Magnus Wolff Eikrem bekrefter nå at han signerer en kontrakt med Molde.

Foto: Junge, Heiko / Scanpix

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

I romjula er Magnus Wolff Eikrem (20) med i den tradisjonelle romjulscupen i Frænahallen nær Molde. Han bekrefter overfor avisa Romsdals Budstikke at han snart presenteres som Molde-spiller.

– Jeg tror at alt er klart. Jeg er hvert fall enig med Molde. Jeg regner med at det ordner seg en av de nærmeste dagene, sier Wolff Eikrem til avisa.

Ingen signatur ennå

Avtalen er imidlertid ikke underskrevet ennå. Spilleren kommenterer dermed ikke innholdet eller lengden på kontrakten med MFK. Men han bekrefter at han stiller på Ole Gunnar Solskjærs første trening som MFK-spiller 12. januar.

– Ingen papirer er signert ennå. Både Tarje Nordstrand Jacobsen og Ole Gunnar Solskjær har vært på ferie. Derfor har det tatt litt tid. Men det er ikke noe stress, sier Magnus Wolff Eikrem til lokalavisa i Molde.

Ekte Molde-gutt

Magnus Wolff Eikrem er født og oppvokst i Molde. Fram til juni 2006 spilte han for Molde FK, da han gikk til Manchester United. 8. august 2007 debuterte han for A-laget til Manchester United i en kamp mot skotske Dunfermline. Da spilte han de siste 12 minuttene etter å ha blitt byttet inn for Ryan Giggs.