NRK Meny
Normal

Julefrukta kom ikke til Sunnmøre

RAUMA (NRK): Vogntoget var fullastet med frukt. Da det kjørte av vegen på E136 i Rauma i natt lå frukt strødd blant rundballer og gress. Sjåføren ble sendt til legevakta.

Vogntog velt

Her endte julefrukta som skulle fylles i fat og kurver hos julefeirende sunnmøringer.

Foto: Tormod Lien

Vogntoget var på veg til Ålesund med frukt til julehandelen. Men klementinene havnet ikke i fruktdiskene på Sunnmøre, men i grøfta i Måndalen.

Vogntoget var på veg ned bakkene fra Høgda, og krasjet i en stabel med rundballer før den vred seg rundt og veltet.

Laster Twitter-innhold

Tirsdag morgen var mannskaper fra bergingsselskapet Straumen Bil på stedet og håndplukket klementiner, både fra grøfta og vogntoget. Hengeren var revnet og fikk store skader, melder Åndalsnes avis.

Vogntog veltet

Vogntoget krasjet i noen rundballer, vred seg rundt og frukt ble liggende blant rundballer og gress i grøfta i Måndalen.

Foto: Tormod Lien

Både politi, ambulanse og bergingsbil kom til stedet. Ifølge politiet var det glatt på stedet. Europavegen var kun stengt en kort periode i forbindelse med berging av bilen.

I området er det meldt noen få plussgrader, og det har kommet byger i form av hagl flere steder. I samme fylke kjørte et vogntog av vegen på fylkesveg 65 i Nordmarka i Surnadal.

I nabokommunen Rindal ble to biler truffet av en motgående bil i morgentimene tirsdag. Her er det meldt om én plussgrad og snø.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold