NRK Meny
Normal

AaFK blir rundspilt i Stavanger

Hør og følg kampen her fra klokken 15.30. Se hvem som starter for AaFK.

Viking - AaFK

SCORING: Viking tok ledelsen over AaFK etter fire minutter.

Foto: Johansen, Carina / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Hør radiosendingen her! PS: Blir sendt i samkjøring med Tour de France.

Da AaFK tok imot Viking på Color Line Stadion tidligere denne sesongen endte det med et knusende tap. AaFK kjørte til tider over rogalendingene, men gjestene var dødelig effektive og vant 4–0.

Den gang noterte Veton Berisha seg for to scoringer. Spissen ligger på andreplass på toppscorerlisten i eliteserien med 11 mål, men forlot nylig Viking til fordel for tyske Greuther Fürth. Dermed kan AaFK stryke han fra listen over potensielle trusler.

– Jeg har alltid hatt et ønske om å spille i Tyskland. Klubben har et utmerket rykte og har ofte vist at de kan utvikle spillere her, sa Berisha etter overgangen var et faktum.

Da AaFK besøkte Stavanger i fjor vant de 2-1, og ålesunderne har ikke tapt på de tre siste oppgjørene på Viking stadion.

Viking har hatt en god sesong, og ligger på 5. plass. Med seier lørdag kveld kan siddisene klatre forbi både Molde og Vålerenga på tabellen. AaFK på sin side vil være lysten på å rykke enda litt lenger vekk fra bunnstriden før ferien starter.

Disse starter for AaFK: Grytebust - Latifu, Mäntyla, Skagestad, Gretarsson - Bjørdal, Mattila, Hoff, Thrandarsson - Mos, James.

Laster innhold, vennligst vent..